Stylisten en huistekoop.tv

De laatste jaren is internet steeds vaker hét startpunt voor zowel kopers als verkopers op de woningmarkt geworden. Verkopers bieden hun woning online aan, verkopers zoeken op internet naar een nieuw huis. Slechts zelden zal een woning verkocht worden waarbij de eerste kennismaking met de woning niet op internet plaats vindt.

Offline verkoopstyling en online woningpresentatie is dan ook van het grootste belang.

Lees verder en zie hoe stylisten en huistekoop.tv samen kunnen werken, elkaar kunnen versterken en de klant kunnen helpen zijn/haar doel te bereiken; het vergroten van de verkoopkansen en hiermee een woning sneller en tegen een betere prijs te verkopen!

Stylisten en huistekoop.tv

Met huistekoop.tv helpen we woningverkopers aan een extra woning marketingkanaal om hun woning onder de aandacht te brengen. Wij denken dat de online presentatie dé basis is voor verkoop. Op de grote bestaande ‘huizen verzamelsites’ worden fantastische woningen en prachtige foto’s tot postzegelformaat gereduceerd. Daarom moet (en kan) de presentatie veel beter!

Wij doen dit door rond een woning een moderne, aantrekkelijke en professionele woning website te maken. De foto’s van de woning zijn de basis. Daarnaast hebben we uniek offline materiaal zoals gepersonaliseerde visitekaartjes en brochures van de woning die de woningverkoper zelf in kan zetten om mensen naar de woningwebsite te trekken.

Goede foto’s en een goede presentatie van de woning op de foto’s zijn essentieel voor de perfecte presentatie op huistekoop.tv. Zijn de foto’s van de woning niet goed, niet duidelijk of wordt de woning op de foto’s niet goed gepresenteerd dan valt het resultaat op de huistekoop.tv website ook tegen. En daar speelt verkoopstyling dus een belangrijke rol.

Samenwerken = versterken

Wij zijn overtuigd van het belang om samen te werken met verschillende partijen in de woningmarkt. Wij zijn zeer goed thuis in online, websites en social media maar niet in verkopen van woningen, het maken van foto’s, laat staan verkoopstyling. Om de woning perfect online te presenteren werken we dan ook graag samen fotografen en met jou, de verkoopstylist(e). Door een perfecte offline verkoopstyling, in combinatie met goede foto’s, kunnen wij via huistekoop.tv de woning perfect online presenteren. En dat is wat de klant wil.

Manieren om samen te werken

Als stylist(e) is samenwerken met huistekoop.tv is op tal van manieren mogelijk. Zo kun je de huistekoop.tv dienst onderdeel uit te laten maken van jouw eigen dienstenportfolio. Dit heeft voor jou én jouw klant voordelen.

De klant krijgt via jou de beschikking over zijn/haar eigen huistekoop.tv woning website en het offline promotiemateriaal.

Jij kunt een extra unieke en vernieuwende dienst die jou onderscheidt van andere verkoopstylisten, aan je klanten aanbieden. Uiteraard maak je gebruik van kortingen op ons All-in pakket en de andere diensten in onze Shop. Gaat jouw klant de woning website gebruiken dan plaatsen we jouw naam, jouw logo en de link naar jouw eigen website op de woning website. Op deze manier krijg je zelf, zonder extra kosten te maken, een exclusief uithangbord voor jouw werk. Deze woning presentatie kun je uiteraard weer gebruiken richting andere klanten.
Heb je bestaande klanten die hun woning toch niet verkocht krijgen, dan is de huistekoop.tv dienst een goede insteek om weer contact met ze op te nemen.

Wil je een stap verder gaan en wil je bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde visitekaartjes en brochures van de woning in jouw eigen huisstijl aan jouw klant leveren? Ook dat is mogelijk. Wij verwerken wij jouw naam en huisstijl in het materiaal.

Andersom kan natuurlijk ook. Wij gaan de dienst ‘verkoopstyling’ in onze shop opnemen. Krijgen wij een aanvraag van een klant dan registreren wij de aanvraag en sluizen deze door naar één van de aangesloten verkoopstylisten. Op deze manier hopen we jou ook van opdrachten te voorzien.

Tevens worden alle stylisten die met ons willen samenwerken opgenomen op huistekoop.tv zodat je ook op onze site extra exposure kunt krijgen. Wat betreft de opdracht, jij neemt zelf contact op met de klant, maakt zelf afspraken, werkt de opdracht af en zorgt voor een tevreden klant. Wij zijn daar niet bij betrokken.

Meedoen?

Heb jij huistekoop.tv bekeken en zie je de toegevoegde waarde van onze dienst? Sta je open voor samenwerking en wil je zonder kosten en verplichtingen opgenomen worden in het nieuwe huistekoop.tv netwerk?
Vul dan snel ons formulier in door op de knop ‘Ik heb intersse’ aan te klikken. Het maakt ons overigens niet uit bij welk collectief of branchevereniging je aangesloten bent. Zie jij kansen die wij (nog) niet zien? Laat het ook weten want wij zijn gek op feedback.

Nadat we jouw aanmelding ontvangen hebben sturen we jou binnenkort via email de link naar jouw bedrijfspresentatie op huistekoop.tv. Uiteraard is jouw aanmelding geheel vrijblijvend. Overbodig te vertellen dat er geen kosten aan verbonden zijn.

Werkzaam of gevetigd in België? Ook dan ben je uiteraard welkom bij huistekoop.tv!

Wij horen graag van jou!

Team huistekoop.tv

Ik heb interesse!