Verkoopstyling voor uw woning

U woont waarschijnlijk al jaren in uw woning en u heeft uw woning in die tijd helemaal naar uw woonwensen aangepast. Dit wil echter niet zeggen dat uw stijl ook de stijl van de potentiele koper is. Sterker nog; uw interieur, uw meubels, de aankleding of de kleuren in uw woning kunnen er voor zorgen dat een potentiele koper de stap om uw woning te bezichtigen, niet gaat nemen! Veel mensen kunnen nu eenmaal niet door de kleuren, de inrichting en de ruimte heen kijken.

Een potentiele koper heeft een enorme keuze uit woningen en klikt zo verder naar een volgende woning, er staan immers duizenden woningen in dezelfde stad of regio te koop!

Verkoopstyling

Een verkoopstylist(e) helpt u met het ‘verkoopklaar’ maken van uw woning. Het doel van verkoopstyling is om voor een zo breed mogelijk publiek, uw woning met een laag budget, zo neutraal mogelijk te presenteren en daarmee uw woning sneller en tegen een hogere prijs te verkopen. Een verkoopstylist wordt bij voorkeur ingezet voordat foto’s van de woning gemaakt worden.

Een potentiele koper krijgt de eerste indruk van de woning op internet. Daarom is het van belang dat de woning voor het maken van de foto’s gestyled wordt. Een verkoopstylist helpt u met het optimaal inrichten van de woning. Door een optimale inrichting zal de woning beter op de foto’s gepresenteerd worden. Hoe beter de foto’s, hoe beter de eerste indruk. Realiseer u dat u heeft maar 1x de kans krijgt om een eerste indruk te maken!

Onderzoek van House of Kiki wijst uit dat woningen die styling ondergaan hebben, in 80% van de gevallen meer kijkers trekken. Tevens wordt het merendeel van de woningen wordt binnen 3 manden verkocht. Een verkoopstylist(e) kan dus het verschil maken!

Verkoopstyling en huistekoop.tv

Doordat een huistekoop.tv woning website prominent opent met foto’s van de woning is de samenwerking tussen huistekoop.tv en verkoopstylisten van belang. Doordat door styling betere foto’s beschikbaar komen zal de woning ook optimaal op huistekoop.tv gepresenteerd worden. Verkoopstyling en huistekoop.tv versterken elkaar.

Kijk hier naar onze aangesloten stylisten of vul dit formulier in om gebeld te worden door een van onze aangesloten stylisten. Bent u zelf verkoopstyliste download dan aan de rechterkant van deze pagina onze brochure of bekijk onze pagina voor stylisten. Overtuig jezelf van de mogelijkheden tot samenwerking. Er zijn geen kosten en je hebt geen verplichtingen!

Aangesloten stylisten Details en afspraak maken