Omschrijving

Deze woonboerderij aan de Smeestraat in Veessen dateert uit 1996. Het bijgebouw is in dezelfde stijl en dateert uit 1999.

Deze prachtige boerderijwoning is omgeven door twee tuinen. De voortuin is 330 m2 en de achtertuin is 425 m2. In de tuinen staan fruitbomen, een gazon en er is een terras. Op het kavel bevindt zich ook een garage om de auto te parkeren.

Indeling begane grond

Bij binnenkomst komt u in de hal van 3 x 3 meter. Deze ruimte is op dit moment ingericht als werkkamer en is voorzien van een plavuizen vloer. De woonkamer is zeer ruime en heeft een oppervlakte van ongeveer 42 m²) en heeft een inbouwhaard. Aangrenzend is de functionele woonkeuken met diverse inbouwapparatuur.

De achteringang geeft toegang tot de provisieruimte c.q. bijkeuken. De hal geeft toegang tot de toiletruimte en de ruime slaapkamer die circa 4 x 4 meter groot is. Tevens is er een complete en volledig betegelde badkamer van circa 11 m² en heeft een ligbad, een separate douche met douchecabine, er is een wastafel en een aansluiting voor de wasmachine.


Indeling eerste verdieping

De royale geeft toegang tot 3 grote slaapkamers van circa 15 m², 15 m² en 23 m². Er is veel bergruimte achter de knieschotten. Tevens is er een tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van toilet en wastafelmeubel en er is voldoende ruimte om een douche te realiseren.