Uw woning en fotografie

Fotografie en huistekoop.tvDe eerste indruk van een woning wordt opgedaan op internet. Mensen houden van plaatjes kijken en foto’s en goede fotografie zijn hierbij van het grootste belang!

Zijn de foto’s niet duidelijk, zijn deze van slechte kwaliteit, te vol, te rommelig, te donker of te licht, dan haakt een geinteresseerde zeer snel af. Er zijn immers voldoende andere woningen beschikbaar en wegklikken is eenvoudig. Zeker als er bij de woning presentatie ook andere woningen in de buurt getoond worden. Bij een huistekoop.tv woning website is dit overigens niet het geval. De enige links die bij een woning presentatie vermeld kunnen worden zijn links naar de verkopend makelaar of de betrokken verkoopstylist(e).

Ook bij huistekoop.tv zijn foto’s van het grootste belang. Sterker nog, huistekoop.tv trekt en interesseert potentiele kopers juist door de grote foto’s. Wij willen de bezoeker ‘direct in de woning zetten’. Hierdoor maakt een woning indruk en door de manier van presenteren op huistekoop.tv verleiden wij de bezoeker om door te klikken naar andere foto’s van de woning.

Andersom geldt overigens ook. Zijn de foto’s van een woning niet goed, dan wordt dat via een huistekoop.tv presentatie nog eens benadrukt!

De perfecte presentatie

Van verkoopstyling naar fotografie naar huistekoop.tv

Om een woning optimaal op internet te presenteren zijn perfecte foto’s nodig. huistekoop.tv adviseert verkopers dan ook om kritisch naar de woning en eventueel bestaande foto’s te kijken. Schakel desnoods eerst een verkoopstylist(e) in om de woning optimaal in te richten en ‘verkoopklaar’ te maken, nog voordat de foto’s genomen worden. Kijk hier voor onze aangesloten verkoopstylisten. Nodig daarna de fotograaf uit om 10 tot maximaal 20 foto’s van uw woning te maken.

Fotografen

Het belang van goede foto’s is duidelijk. Daarom werken wij samen met een landelijk netwerk van fotografen. Tevens staan wij altijd open voor samenwerking met professionele, lokale fotografen om te zorgen dat door goede foto’s, woningen optimaal via huistekoop.tv gepresenteerd kunnen worden. Interesse om met ons samen te werken? Neem contact op!

Ik ben fotograaf en meldt mij aan