Uw woning (zelf) verkopen

We hoeven u niet te vertellen over de malaise op de woningmarkt. Woningen staan veel langer te koop. Op de NVM Open Huizen Dag  krijgt 1 op de 3 woningen geen bezoek. In 2012 werden 15% van de woningen met verlies verkocht. Ruim 3.500 huiseigenaren hebben in 2012 hun huis gedwongen moeten verkopen. In 2012 daalden de huizenprijzen met 6,7%, de NVM verwacht voor 2013 opnieuw een daling tussen de 5% en 7%. Verschrikkelijke cijfers. En daar komt dan ook nog bij dat het kabinet Rutte 2 de hypotheekrente aanpakt. Acties die de markt niet vlot lijken te trekken.

En u?

Ook u heeft uw huis te koop staan. Wellicht pas sinds kort, misschien wel langere tijd. Uw woning staat op Funda. En op Jaap. Het kost wat maar dan heb je ook wat; uw huis staat nu tussen 260.000 andere objecten te wachten op online bezoekers. Twee keer per jaar doet u mee aan de NVM Open Huizen Dag. Ook u wacht op zaterdagochtend op bezoekers die uw woning komen bezichtigen.

Ondanks alle pogingen lukt het niet om bezoekers in huis te krijgen, laat staan een bod te ontvangen. En dat terwijl u de vraagprijs al verlaagd heeft.

Herkenbaar?

Waarom huistekoop.tv?

Waarom beperkt u zich als verkoper, veelal tot 1 enkele website als Funda om uw woning tussen 260.000 andere woningen te tonen? En waarom zet u uw eigen netwerk niet in in plaats van op bezoekers te wachten?

Internet is hét startpunt waar huizenkopers en verkopers actief zijn om een huis te kopen en te verkopen. Iedereen ‘zit’ op internet. Het is daarom van belang dat uw woning op zoveel mogelijk plaatsen op internet getoond. Het is vandaag de dag noodzakelijk om meer inspanning te leveren om een woning te verkopen.

Dus niet alleen op Funda. Maar ook hoog in Google zoekresultaten, op Twitter, op foursquare, op Facebook, op Google+, op Pinterest maar ook via uw eigen woning website!. Hoe meer zichtbaarheid, hoe groter de kans dat een potentiële koper uw woning tegenkomt. Hoe groter de kans op verkoop.

Huis nog steeds te koop

Daarom huistekoop.tv!

Wij weten uit eigen ervaring hoe vervelend en frustrerend de verkoop van een huis in deze tijd is en daarom zijn wij huistekoop.tv gestart. Wij helpen u om uw woning op een prachtige, professionele manier op te presenteren. Niet alleen online maar ook offline.

Want er is hoop en er zijn kansen. Meer kansen dan u denkt.  huistekoop.tv biedt u het platform, ondersteunt u én helpt u actief bij de verkoop van uw woning.

Zelf uw woning verkopen?

Of u nu met makelaar of zelfstandig uw woning wilt verkopen, wij bieden u een profesioneel, modern en aantrekkelijk marketing kanaal voor uw woning. Met het huistekoop.tv All-in pakket helpen wij u snel op weg.

Hoe gaan wij u helpen?

Via huistekoop.tv geven wij u de mogelijkheid om tegen zeer lage kosten en nagenoeg zonder enige inspanning van uw kant uw woning op tal van plaaten en manieren te promoten. Zowel online maar ook offline.

Wij bieden u ons zeer complete ‘huistekoop.tv All-in’ pakket aan. Wij hanteren een zeer lage prijs, wij hebben geen automatische verlengingen, geen automatische incasso’s, geen verkoopfee’s en/of courtages, geen rekeningen bij verkoop van uw woning en geen bemiddelingskosten. Dus geen verrassingen, ook niet als u om wat voor reden dan ook uw woning uit de verkoop haalt.

huistekoop.tv All-in pakket; een compleet verkoopondersteunend pakket

Wij bieden u een professionele website voor uw woning. U woning staat dus niet tussen 260.000 andere woningen. Uw website opent prominent met een foto presentatie. Hiermee oogt uw woning direct een stuk aantrekkelijker dan woning pagina’s op de bekende huizen verzamelsites. De bezoeker staat namelijk direct in uw huis! Uiteraard ontbreken de standaard zaken als brochure, video en contact formulier niet.

Maar er is meer.

Wij denken dat de online presentaite en offline elkaar versterkt en wij bieden u 50 gepersonaliseerde visitekaartjes, 50 gepersonaliseerde flyers en 2 raamposters. De kaartjes en flyers kunt u uitdelen aan vrienden en familie, ophangen op het prikbord in de supermarkt, uitdelen bij de voetbalclub, scannen en mailen en op kantoor uitdelen. Geen flutwerk of hobby materiaal maar professioneel en aantrekkelijk drukwerk.

Naast uw woning website maken wij een QR code en zetten Layar in waardoor mensen direct, via hun mobiele telefoon, uw woning video te zien krijgen. Wij maken voor uw woning een Twitter account. Uiteraard is uw huis zeer eenvoudig te delen via Facebook, Pinterest, Twitter en Google+. Dat kunt u zelf maar wij doen dat natuurlijk ook!

Tenslotte plaatsen wij een advertentie voor uw woning enkele dagen op onze partner sites. Onze sites trekken meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand.

Interesse? Bekijk nu ons 4 stappen plan voor snel resultaat of bekijk direct alle details van ons huistekoop All-in pakket.

4 stappen plan huistekoop.tv All-in pakket