Social Media en uw woning

De eerste indruk van een woning krijgt een potentiele koper op internet. Het is daarom dan ook van belang dat uw woning zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. huistekoop.tv helpt u met het presenteren van uw woning op internet via een aantrekkelijke moderne maar ook zeer professionele woning website.

Een eigen woning website als huistekoop.tv wordt nog zelden ingezet en u zult hier mee opvallen. Echter is er nog veel meer mogelijk. Miljoenen Nederlanders zijn dagelijks actief op verschillende sociale netwerken op internet. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u met uw woning (website) op zoveel mogelijk plaatsen op internet gevonden moet kunnen worden. Dat is niet alleen door een opname op Funda maar ook door uw woning website, maar ook door in Google vaak en veel getoond te worden en door presentaties op de verschillende online netwerken.

Er zijn tal van sociale netwerken die ingezet kunnen worden. Indien u bij ons een All-in pakket afneemt krijgt u naast uw woningwebsite, visitekaartjes, flyers, QR code, brochure en (YouTube) video ook een volledig ingericht Twitter account. Door zo nu en dan, of regelmatig, een tweet over uw woning of een foto te ‘tweeten’ werkt u zelf weer een mogelijkheid om gevonden te worden.

Daarnaast bieden wij u via ons Social Media pakket ook presentaties via een eigen Facebook fanpage en een Google+ pagina. Google+ wordt steeds belangrijker om met uw woning hoog in de zoekresultaten van Google te komen! Uiteraard richten wij uw Facebook pagina en Google+ pagina in met informatie als teksten en foto’s van uw woning. U kunt direct zelf aan de slag.

Websites

Het team van huistekoop.tv heeft inmiddels honderden websites geimplementeerd voor grote nationale en internationale bedrijven, voor het MKB, voor financiele instellingen en voor overheden. Bent u zelf op zoek naar een nieuwe website, wilt u advies, wijzigingen aan een bestaande webomgeving of zoekt hulp bij social media voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op.

Sociale Netwerken

Een kort overzicht van veel gebruikte sociale netwerken en de relevantie om uw woning op dit netwerk op te nemen. Op hoe meer plaatsen uw woning getoond wordt, hoe beter uw woning gevonden zal worden!

  1. Facebook (fan page) +++
  2. Twitter +++
  3. Google Plus +++
  4. Linkedin +
  5. Instagram +
  6. Pinterest +++
  7. YouTube +++
  8. Keek –
  9. Hyves –

In ons Social Media pakket ondersteunen wij Twitter, Facebook en Google+. Wilt u op andere of meerdere netwerken starten? Neem dan contact met ons op.