16 maart 2013 at 21:53

16 maart 2013 – Lancering huistekoop.tv

huistekoop.tv is een nieuwe, professionele én goedkope manier om (opnieuw) aandacht voor een woning te genereren.

Op dit moment staan 260.000 woningen te koop. In 2013 zijn meer verkoopinspanningen benodigd om een woning te verkopen en een presentatie op internet is van essentieel belang.

De gemiddelde waardedaling in 2012 bedroeg 6,7%. De voorspelling voor 2013 is opnieuw een daling tussen de 5 en 7% (NVM).Voor een woning met een vraagprijs van €250.000 is dat €1400 per maand!

huistekoop.tv lanceert een uniek platform in Nederland om woningverkopers te ondersteunen.

Het huistekoop.tv All-in pakket geeft verkopers de beschikking over een professionele, moderne en aantrekkelijke woningwebsite, een Twitter account, verkoopbrochure, verkoopvideo, QR code en Layar voor mobiele apparaten, Google Maps en Streetview kaarten. Daarnaast adverteert huistekoop.tv een aantal dagen met de woning op partner websites.

Deze moderne manier van online presenteren wordt gecombineerd met offline promotie middelen zoals 100% gepersonaliseerde visitekaartjes, gepersonaliseerde brochures en gratis raamposters.

Zowel verkopers met een groot als klein budget hebben last van de stagnerende woningmarkt. huistekoop.tv wil dan ook alle verkopers de mogelijkheid geven om van onze dienst gebruik te maken.

Ook makelaars en vastgoedbeheerders kunnen huistekoop.tv inzetten voor hun klanten of kunnen het concept whitelabel afnemen.

De eenmalige kosten zijn een fractie van de waardedaling van de woning in 1 maand!

huistekoop.tv werd officieel gelanceerd op ‘Wonen&Co de beurs’ van 14 t/m 17 maart 2013 in MartiniPlaza in Groningen.