Edith de Groot » Overzicht Verkoopstylisten

Verkoopstylisten

Verkoopstylisten en huistekoop.tv. Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van verkoopstylisten (m/v) in het verkoopproces van een woning. Daarom werkt huistekoop.tv samen met een aantal stylisten. Op deze pagina kunt u de aangesloten stylisten bekijken en een selectie op regio maken. Klik op de naam van een stylist voor meer informatie. Bent u zelf stylist en wilt u met ons samenwerken? Download dan onze brochure voor verkoopstylisten en geef u op. Onze brochure geeft een groot aantal mogelijkheden om met ons samen ter werken. U kunt pakketten met korting voor uw klanten inzetten, blogs delen via huistekoop.tv. Zeker in deze economische moeilijke tijd is samenwerken van het grootste belang. Wij horen graag van u.

Overzicht verkoopstylisten

Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van verkoopstylisten in het verkoopproces. Daarom werkt huistekoop.tv graag samen met stylisten. Deze stylisten kunnen u naast professionele verkoopstyling ook helpen met het huistekoop.tv pakket. Klik op een naam voor meer informatie. Klik op de titel ‘Overzicht Verkoopstylisten’ om terug te keren en je selectie ongedaan te maken. Kijk hier als u zelf verkoopstylist(e) bent.

De Groot Vastgoedstyling

aangesloten/opleiding bij:
Landelijk Netwerk VerkoopstylistenLNV gecertificeerd, Styling Concepts Group

Biografie

Foto van Edith de Groot

Edith de Groot is professioneel gecertificeerd verkoopstylist en maakt deel uit van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten.

Opgeleid door Styling Concepts Group. Het Traningscentrum. Verkoopstyling en Woningpresentatie van Styling Concepts Group
staat met het Europese Qfor kwaliteitslabel voor professionaliteit en kwaliteit en is de enige erkende opleider in Europa in het vakgebied van verkoopstyling en woningpresentatie.

Als gecertificeerd LNV Verkoopstylist sta ik voor professionaliteit en continuïteit.

huistekoop portfolio

In uw oude huis investeren lijkt onnodig energie en geld verspillen, maar verkoopstyling kan juist VEEL GELD BESPAREN; door het sneller verkopen van uw woning.

Verkoopstyling is op de koper gericht stylen van de woning. Potentiële kopers zijn op zoek naar HUN DROOMHUIS en niet naar uw thuis.
Kopers willen een INSTAPKLARE WONING en kijken door een vergrootglas. Door het benadrukken van de POSITIEVE ASPECTEN van
uw woning en het zoeken naar oplossingen voor eventueel minder sterke punten, wordt uw woning met MINIMALE MIDDELEN EN
MINIMALE KOSTEN zo gepresenteerd, dat een grotere doelgroep hun droomhuis herkent in uw huis.

Verkoopstyling omvat ook het inrichten van leegstaande woningen. Door het ontbreken van SFEER EN RUIMTEBELEVING nodigt een leegstaande woning niet uit tot bezichtigen. Het loont daarom om de woning te meubileren. De Groot Vastgoedstyling biedt tijdelijke, BUDGETVRIENDELIJKE oplossingen.

Verkoopstyling kan voordat uw woning de markt op gaat, maar ook als uw woning al te koop staat.