Maartje Brand » Overzicht Overige Partners

huistekoop.tv is overtuigd van de toegevoegde waarde van partners in het verkoopproces van een woning. Daarom werkt huistekoop.tv samen met diverse partners. Op deze pagina kunt u de aangesloten partners bekijken en een selectie op regio maken. Klik op de naam van een partner voor meer informatie.

Overzicht partners/h2>

[Klik op de titel ‘Overzicht Partners’ om terug te keren en je selectie ongedaan te maken.]

Foto van Maartje Brand

Maartje Brand

Utrecht

+31 (0) 6 – 5375 0228 http://www.brandbeeld.nl

Brandbeeld

aangesloten/opleiding bij:
CitySessies Lidmaatschap: 17 april 2013

Biografie

Foto van Maartje Brand

Brandbeeld

Wist je dat er eerder op foto’s van interieurs wordt geklikt dan op foto’s van bakstenen? En wist je dat de kans heel klein wordt dat je kijkers krijgt als je donkere foto’s hebt? En dat je zonder kijkers überhaupt geen koper zult krijgen?

Klinkt allemaal heel logisch maar er zijn nog genoeg voorbeelden van woningen die zich slecht weten te presenteren.

Maartje gelooft in het communiceren via beelden. Maar vooral ook in de toegevoegde waarde van foto’s. Foto’s kun je heel veel laten zeggen en spreken je gevoel aan. En juist dat gevoel van een nieuw thuis oproepen, is het spel dat je met foto’s kan spelen.

Brandbeeld maakt het liefst ‘binnenkijkers’, een woningbrochure in de vorm van een beeldend artikel uit een woonmagazine.  In het artikel vertellen bewoners over het wonen in hun huis, in een bepaalde buurt met voorzieningen die aantrekkelijk zijn voor een bepaalde groep mensen. Uiteraard aangevuld met sprekende foto’s van het wonen in dat huis!