Ludo Nuijten » Overzicht Overige Partners

huistekoop.tv is overtuigd van de toegevoegde waarde van partners in het verkoopproces van een woning. Daarom werkt huistekoop.tv samen met diverse partners. Op deze pagina kunt u de aangesloten partners bekijken en een selectie op regio maken. Klik op de naam van een partner voor meer informatie.

Overzicht partners/h2>

[Klik op de titel ‘Overzicht Partners’ om terug te keren en je selectie ongedaan te maken.]

Foto van Ludo Nuijten

Ludo Nuijten

Heerle

+31 (0)6-42427303 http://dewoningcoach.nl

De Woningcoach

aangesloten/opleiding bij:
HEAO MER dif. makelaardij / onroerendgoed Lidmaatschap: 11 november 2013

Biografie

Foto van Ludo Nuijten

Goed beeld scoort beter! Door goede foto’s, wordt een object vaker bekeken. De woningcoach kan ook uw woning verkoopklaar maken, waarna hij direct de opnames neemt. Het verkoopklaar maken van de woning en het fotograferen zal ongeveer een dagdeel in beslag nemen.

De woningcoach weet wat hij doet. Hij weet welk resultaat hij wil bereiken en werkt daar doelbewust naar toe. Een goede foto van de woningcoach is geen toevalstreffer, maar een bewuste keuze van onderwerp, licht, compositie en afwerking. Foto’s waar u enthousiast van wordt, maar nog belangrijker waar ook de aspirant koper enthousiast van wordt.

De Woningcoach zal meerdere keren terugkomen om zeker te zijn dat ook de buitenfoto’s ´meelopen´ met de seizoenen.

Naast de standaard fotopresentatie, kan de woningcoach de foto’s ook bewerken in een fotoslide eventueel gecombineerd met muziek en/of een voice-over.