Liesbeth Oldeman » Overzicht Overige Partners

huistekoop.tv is overtuigd van de toegevoegde waarde van partners in het verkoopproces van een woning. Daarom werkt huistekoop.tv samen met diverse partners. Op deze pagina kunt u de aangesloten partners bekijken en een selectie op regio maken. Klik op de naam van een partner voor meer informatie.

Overzicht partners/h2>

[Klik op de titel ‘Overzicht Partners’ om terug te keren en je selectie ongedaan te maken.]

Foto van Liesbeth Oldeman

Liesbeth Oldeman

Culemborg

+31 (0) 345 – 5102 06 +31 (0) 6 – 4249 0426 http://www.lo-studio.nl

LO studio

aangesloten/opleiding bij:
CRISP, House of KIKI, SieMatic Stylist, Interieuracademie (interieurstyling), TU Delft (Industrieel Ontwerpen), Masterclass woningfotografie Lidmaatschap: 5 april 2013

Biografie

Foto van Liesbeth Oldeman

LO studio helpt huiseigenaren moeiteloos meer kopers trekken, zodat hun woning sneller wordt verkocht voor de beste prijs.

Liesbeth Oldeman, eigenaresse van LO studio, heeft oog voor details, een enorm kleurgevoel en zeer goed ruimtelijk inzicht. Al haar creativiteit, improvisatievermogen en ervaring zet zij graag in om huiseigenaren te helpen.

Eén blik is bij haar meestal voldoende om te zien hoe een woning het beste tot zijn recht komt en op welke manier de verschillende ruimtes gepresenteerd kunnen worden. Met relatief kleine ingrepen en haar hands-on aanpak, bereikt zij grote effecten.

Zij is professioneel woningfotografe en beheerst verschillende digitale presentatietechnieken zodat zij perfecte presentaties op internet kan maken. Want beelden zeggen vaak meer dan woorden.

Interesse? Neem dan contact met LO studio op.