Jacqueline van de Pas » Overzicht Overige Partners

huistekoop.tv is overtuigd van de toegevoegde waarde van partners in het verkoopproces van een woning. Daarom werkt huistekoop.tv samen met diverse partners. Op deze pagina kunt u de aangesloten partners bekijken en een selectie op regio maken. Klik op de naam van een partner voor meer informatie.

Overzicht partners/h2>

[Klik op de titel ‘Overzicht Partners’ om terug te keren en je selectie ongedaan te maken.]

Foto van Jacqueline van de Pas

Jacqueline van de Pas

Voorburg

+31 (0) 6 – 1418 0601 http://www.just-jackie.nl

Just Jackie

aangesloten/opleiding bij:
Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV), CUBIQZ, OpenHuizenCoach bij OpenHuizenLinkHouse of Kiki, masterclass interieurfotografie Lidmaatschap: 17 juni 2013

Biografie

Foto van Jacqueline van de Pas

De huizenmarkt is mij zeker niet vreemd, ik heb op verscheidene afdelingen binnen de makelaardij gewerkt en ben enthousiast makelaar geweest. Ik heb zelf met mijn voeten in de klei gestaan en weet dus precies de vinger op de zere plek te leggen als het gaat om de online en offline presentatie van te koop staande woningen.

Ik gebruik creatieve en professionele technieken en kijk naar de behoeften van de koper. Ik hanteer een combinatie van objectiviteit, creativiteit en de-handen-uit-de-mouwen-steken! Het vooropgestelde resultaat is een snellere verkoop van uw woning en voor een optimale prijs!

Als groot voorstander van de inzet van social media, maak ik u ook graag nieuwsgierig om mij te volgen op deze kanalen 😉