De InterieurCoaches » Overzicht Overige Partners

huistekoop.tv is overtuigd van de toegevoegde waarde van partners in het verkoopproces van een woning. Daarom werkt huistekoop.tv samen met diverse partners. Op deze pagina kunt u de aangesloten partners bekijken en een selectie op regio maken. Klik op de naam van een partner voor meer informatie.

Overzicht partners/h2>

[Klik op de titel ‘Overzicht Partners’ om terug te keren en je selectie ongedaan te maken.]

De InterieurCoaches

aangesloten/opleiding bij:
Lidmaatschap: 25 juni 2013

Biografie

Foto van De InterieurCoaches

Wie zijn wij

Wij zijn enthousiaste, ervaren, gepassioneerd door wonen, kleurrijk, trendy en vooral hardwerkende stylistes die allemaal hun expertise in de woonbranche verdient hebben. Wij hebben onze handen ineen geslagen om zo de markt weer te kunnen veroveren daar waar bedrijven en particulieren besloten hebben om geen gebruik meer te maken van kleur- en interieurstylistes, omdat de kosten ervan de pan uit rijzen.

Ons motto
Elkaar tegemoetkomen in financieel moeilijke tijden is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons concept is duidelijk en transparant, daar staan wij ”De InterieurCoaches” voor garant. Wij maken het verschil, leggen vaste uurtarieven bij onze opdrachtgevers neer en maken duidelijke afspraken. U heeft altijd professionals in huis en in ruil voor onze aantrekkelijke tarieven vragen wij van bedrijven om reclame voor ons te maken in de vorm van vermelding op hun website, onze naam te noemen in brochures, flyers, banners en advertenties. Kortom, een win-win situatie.