Conny de Bresser » Overzicht Overige Partners

huistekoop.tv is overtuigd van de toegevoegde waarde van partners in het verkoopproces van een woning. Daarom werkt huistekoop.tv samen met diverse partners. Op deze pagina kunt u de aangesloten partners bekijken en een selectie op regio maken. Klik op de naam van een partner voor meer informatie.

Overzicht partners/h2>

[Klik op de titel ‘Overzicht Partners’ om terug te keren en je selectie ongedaan te maken.]

Foto van Conny de Bresser

Conny de Bresser

Best

+31 (0) 6 – 2547 3240 http://www.accentinhuis.nl

Accent in Huis

aangesloten/opleiding bij:
CRISP (Centraal Register Interieur Styling Professionals)Erkend HuisMakeOver Adviseur Lidmaatschap: 3 juni 2013

Biografie

Foto van Conny de Bresser

Vandaag de dag is er meer nodig om een woning snel en efficiënt te verkopen. Juist nu zowel hypotheekverstrekkers als mensen voorzichtig zijn en het aantal kopers beperkt is, is de concurrentie op de woningmarkt hevig. Toch worden er nog steeds woningen verkocht! Uw woning er uit laten springen en de best mogelijke presentatie geven, vergroot absoluut uw verkoopkansen en kost minder dan u denkt.

Een huis wordt gekocht op basis van een gevoel. Het is de kunst om hierop in te spelen en potentiële kopers een thuisgevoel te laten ervaren in uw huis. De aanpak van Accent in Huis is flexibel en resultaatgericht. Wij streven er naar om met weinig middelen van kijkers, kopers te maken.

Of u nu uw woning zelf of via een makelaar verkoopt, u plukt de vruchten van onze expertise op gebied van woningpresentatie. De samenwerking met Huistekoop.tv geeft u diverse extra marketingkanalen om uw doelgroep te bereiken en als erkend adviseur aangesloten bij HuisMakeOver bent u verzekerd van een no-nonsense resultaatgerichte aanpak. Wij geven u een objectief en eerlijk vastgoedstylingadvies en samen met u zetten we de puntjes op de i qua woningpresentatie gericht op de juiste doelgroep. Als vastgoedfotograaf leggen we het resultaat tevens vast in een professionele fotoreportage.

Staat uw woning inmiddels leeg of is uw pand onderhevig aan gedateerde aspecten waardoor de verkoop stropt? Ook dan biedt Accent in Huis u passende oplossingen om de verkoop te stimuleren. Met een tijdelijke herinrichting van uw woning met meubels en accessoires maken we van uw leegstaande woning weer een sfeervol huis. Met digitale restyling van bv. een gedateerde keuken of badkamer late we potentiële kopers zien wat de mogelijkheden zijn en tegen welke kosten ze dit kunnen realiseren.

Neem een kijkje op onze website http://www.accentinhuis.nl of neem vrijblijvend contact op voor informatie over aanpak en tarieven via info@acceninhuis.nl of bel 06-25473240.

Accent laat graag zien wat u in Huis heeft!

Met vriendelijke groet,
Conny de Bresser