Open Huis

huistekoop.tv is als adviesbedrijf opgenomen op OpenHuizenLink. OpenHuizenLink is een extra verkooptool om een te koop staande woning actief bij kopers onder de aandacht te brengen middels het houden van regulier Open Huis.

Wij denken dat OpenHuizenLink de verkoper extra kansen geeft om de verkoopkansen te vergroten en daarom werken wij graag samen met OpenHuizenLink.

Wij denken dat het belangrijk is om de drempel voor potentiele bezoekers van uw woning zo laag mogelijk te maken. Waar de Openhuizen dag van de NVM slechts 2x per jaaar plaats vindt en de verkoper iedere keer een half jaar moet wachten is het mogelijk om via OpenHuizenLink zelf iedere 1e en de 3e zaterdag, van 11-13 uur, een eigen Open Huis te organiseren. Uiteraard kunt u ook met de NVM Open Dagen mee blijven doen.

Highlights

  1. Huizenverkopers organiseren zelf hun Open Huis, 2 maal per maand op de eerste of derde zaterdag van de maand tussen 11.00 – 13.00 uur
  2. Door met regelmaat OpenHuis te houden kunnen kopers uw woning bezoeken wanneer het hen uit komt
  3. Een geinteresseerde kan zonder een afspraak en zonder makelaar uw woning bezoeken; de drempel wordt enorm verlaagd
  4. 1 op de 4 woningen wordt met OpenHuizenLink binnen 4 maanden verkocht
Door vaker een Open Huis te organiseren maakt u het geinteresseerden eenvoudiger uw woning te bekijken, krijgt  u meer bezichtigingen en wordt de kans op verkoop groter!