Omschrijving

Deze prachtige villa uit 1972 is in 2008 volledig verbouwd en gemoderniseerd villa. De villa is gelegen op een ruim perceel en heeft een zwembad.

Locatie

De woning is gelegen aan een groene laan, in een zeer geliefde woonomgeving. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Oisterwijk, alsmede de voorzieningen als sport, recreatie en de Oisterwijkse bossen en vennen. De uitvalswegen naar Tilburg ‘s- Hertogenbosch (N65) en Eindhoven (A58) zijn eenvoudig te bereiken.

Begane grond

De ruime lichte hal is ruim, gastvrij en met een prachtige doorkijk naar het terras en het zwembad.

Vanuit de hal heeft u toegang tot verschillende ruimten; het kantoor met grote functioneel ingerichte inbouwkast en de ernaast gelegen praktijkruimte. Vanwege de aanwezige voorzieningen is de praktijkruimte voor tal van doeleinden geschikt.

Aan de praktisch ingedeelde ruime living grenst aan één kant een t.v.- annex speelkamer, van elkaar gescheiden door een kamer en suite kast. Aan de andere kant van de living bevindt zich, middels een gashaard van elkaar gescheiden, een gezellige en zeer complete eetkeuken (waarin o.a. een combi-magnetron, multi functionele oven en hoge druk stoomoven).

De keuken biedt uitzicht op een deel van de tuin en heeft een doorgang naar de volledig ingerichte, ruime bijkeuken, die een toegangsdeur naar de tuin heeft.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is geheel is voorzien van een echte houten vloer en beschikt over 5 royale slaapkamers. Een van de slaapkamers is in als waskamer met alle benodigde voorzieningen. Deze kamer zou ook als tweede badkamer ingericht kunnen worden. Verder is er een op maat gemaakte inloopkast met een eigentijdse afwerking van oud hout, welke zich naast de zeer ruime en praktisch ingerichte badkamer bevindt, die ook is afgewerkt in dezelfde stijl.

Tuin

De villa staat midden op het perceel, waardoor er aan de voorkant naast een dubbele carport, een flinke tuin en een ruim overdekt terras met buiten open haard, nog een royale brede oprit is.
Zowel aan de voor-, zij- en achterkant is er een fraai aangelegde tuin. De tuin is opnieuw aangelegd in 2008 en heeft een computergestuurde beregeninginstallatie. In de brede achtertuin, die volop privacy biedt, ligt het door zonne-energie verwarmde zwembad (5 bij 10 m), een zonneterras en een overdekt en verwarmd terras met aangrenzende ruime houten berging.

Verder bevindt zich hier een poolhouse met Finse sauna, infrarood cabine, douche en wc. Hieraan vast zit in dezelfde stijl een ruime fietsenberging met een aparte technische ruimte voor het zwembad.