Omschrijving

De woning Klaverveld 9 in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop) is een tussenwoning met een speelweide aan de voorzijde.

De woning ligt in de directe nabijheid van het buitengebied, scholen, openbare voorzieningen en winkels.

Kinderen kunnen naar hartelust spelen in het speeltuintje aan de overkant en speelweides in de nabije omgeving.

Nieuwveen zelf ligt zeer centraal in het groene hart van de Randstad; steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn met ca. 35 minuten te bereiken. Groene hart betekent ook een groene omgeving: om Nieuwveen heen vindt u het typisch Hollandse polderlandschap, de Nieuwkoopse Plassen, maar ook een prachtige golfbaan.

Begane grond

Entree met meterkast, trapopgang en toilet met fonteintje.

Aan de voorzijde bevindt zich de moderne keuken (2008), opgesteld in een hoek. De keuken is afgewerkt in antraciet/bordeaux en heeft diverse inbouwapparatuur zoals combi-magnetron, koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser en dubbele spoelbak.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd. In deze uitbouw is een kleine bijkeuken waarin een schuifkast is geplaatst. Het zitgedeelte is heerlijk licht door onder andere de schuifpui en de op de uitbouw geplaatste lichtkoepel. Verder is de vloer afgewerkt met een eiken parket en geeft het geheel een moderne en verzorgde indruk.

Vanuit de bijkeuken komt u in de praktisch geheel betegelde tuin met achterin een houten berging met elektra. De tuin is uiteraard ook bereikbaar via de schuifpui.

1e Verdieping

Op deze verdieping vindt u drie fijne slaapkamers. Eén slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. Een fraaie badkamer, afgewerkt met neutraal tegelwerk (wit/grijs) en uitgerust met een ligbad/douche combinatie, extra brede wastafel en wandcloset.

2e Verdieping

Op de voorzolder bevinden zich de wasmachineaansluiting, de c.v. combiketel (Vaillant, bouwjaar ca. 2004) en bergruimte onder de knieschotten. Verder een ruime vierde slaapkamer met Veluxvenster en veel bergruimte.