Omschrijving

Dit is een demowoning en is dus niet te koop.

Onze modelwoning op huistekoop.tv is een prachtig vrijstaande woning. Via onze modelwoning willen wij u de mogelijkheden tonen van een presentatie op huistekoop.tv.

Op de pagina omschrijving heeft u meer dan voldoende ruimte om u woning in detail te beschrijven zodat geïnteresseerden optimaal geïnformeerd zijn.

Hieronder een voorbeeldomschrijving.

Algemeen

Onze woning is goed gesitueerd in landelijk gebied, nabij uitvalswegen. Het betreft een vrijstaande woning met vrij uitzicht op het water.

De woning is in 2008 gebouwd en is daardoor uitstekend geïsoleerd en onderhouden. In de woning hebben wij oude materialen zoals vloeren gecombineerd met moderne voorziening die met name terug te vinden zijn in de keuken en badkamer.

De indeling is als volgt.

Begane grond

Ruime hal/entree met modern trappenhuis, ruime woonkamer met grote houtkachel, veel lichtinval, schuifpui en openslaande deuren. Grote moderne antraciet blauwe keuken met inbouw apparatuur zoals magnetron, oven en vaatwasser. Aan de achterzijde bevindt zich de bijkeuken en achteringang, toilet en extra studeer/slaapkamer. Naast de slaap- studeerkamer is een recent (2010) aangebouwde badkamer met ligbad, douche, tweede toilet. De woning is hiermee ook geschikt gemaakt voor seniorenbewoning.

Bovenverdieping

Drie ruime slaapkamers waarvan 1 grote ouder slaapkamer. Een van de slaapkamers is ingericht als werkkamer. Badkamer met bidet, toilet, ligbad en design radiatoren.

Zolder

Ruime zolder, op dit moment ingericht als zitkamer. Doordat er voldoende ruimte is kan de zolder ook uitstekend dienst doen als extra studeer- en werkkamer.