Ik wil mijn woning verkopen

Als woningverkoper heeft u te maken met tal van problemen op en rond de woningmarkt. Denk aan de economische crisis, de financiele crisis, een laag consumentenvertrouwen, wijzigingen aan regelgeving door het kabinet Rutte II en terughoudende banken. Deze problemen zorgen er voor dat uw woning (veel) langer te koop staat, net zoals de 260.000 andere woningen die in Nederland te koop staan. Hier kunt u niets aan doen.

Waar u wel iets aan kunt doen is de presentatie van uw woning, de promotie en de vindbaarheid van uw woning. U dient op te vallen in het ruime aanbod. Wj gaan u helpen om op te vallen!

Onderscheiden op de huizenmarkt

Wij denken dat u zich moet en kunt onderscheiden op de huidige huizenmarkt. Aanmelden bij de makelaar en laten plaatsen op Funda is niet meer genoeg.

De verkoop van een woning begint bij een eerste indruk van een koper op internet. Daarom denken wij dat u vol op internet in moet zetten. Door op een professionele, moderne en aantrekkelijk manier uw woning te presenteren. Door op zoveel mogelijk plaatsen gevonden te kunnen worden en door uw online presentatie te versterken met professioneel promotiemateriaal. En tenslotte door ons netwerk maar ook uw eigen netwerk in te zetten want dat is groter dan u denkt!

Het slechte nieuws

Het slechte nieuws is dat u wellicht de kennis ontbeert om u met internet bezig te houden. Wellicht heeft u wel de kennis maar heeft u geen tijd om zaken uit te zoeken, in te richten en te beheren. Daardoor zet u internet nog niet in, anders dan de standaard presentatie op Funda. U laat dus kansen liggen!

Het goede nieuws!

Het goede nieuws is dat wij zeer goed thuis zijn in internet, websites en social media. Wij hebben inmiddels honderden websites ingericht, niet alleen voor grote internationale ondernemingen, ook voor overheden en MKB bedrijven. En uiteraard willen wij u ook helpen met uw online presentatie. Tegen lage kosten, zonder verrassingen. Niet morgen maar vandaag!

Online en offline promotie van uw woning

Met huistekoop.tv bieden wij u een zeer compleet verkoop pakket; het huistekoop.tv All-in pakket. Wij nemen het werk van u uit handen zodat u en de kennis niet hoeft te hebben maar ook geen tijd hoeft vrij te maken. Wij zorgen voor de volgende zaken;

 • professionele, aantrekkelijk en moderne website voor uw woning
 • 50 gepersonaliseerde visitekaartjes van uw woning
 • 50 gepersonaliseerde flyers van uw woning
 • 2 raamposters
 • een QR code en Layar ondersteuning
 • een Google Map en de Google Streetview versie
 • uw eigen Twitter account, ingericht met de tekst en foto van uw woning
 • de digitale brochure van uw woning
 • een videopresentatie van uw woning gebaseerd op uw foto’s, inclusief highlights en teksten
 • opname in de huistekoop.tv HuizenGids
 • wij gaan met uw woning adverteren op onze partnersites

Met voornoemde zaken bent u zeker van een professionele presentatie op internet. U begrijpt dat u ons pakket uitstekend naast de standaard Funda presentatie kan draaien. Op hoe meer plaatsen u gevonden kunt worden, hoe beter. Uw makelaar zal ook blij zijn met dit extra verkoop- en marketing kanaal. Ons doel is namelijk om meer geinteresseerden bij uw makelaar te krijgen zodat deze bezichtigingen kan doen.

Verkoopt u uw woning zonder makelaar dan zorgt ons pakket er voor dat u snel zelf kunt starten met online en offline promotie met hetzelfde doel: zo veel mogelijk aandacht en zoveel mogelijk bezichtigingen.

Online en offline versterken elkaar

Met het huistekoop.tv All-in pakket beschikt over naast een moderne website en alles wat daarbij hoort, ook over professioneel promotie materiaal om zelf te verspreiden en de aandacht op uw woning te vestigen. Door de kaartjes en flyers weten mensen uw woning beter te vinden. Dit materiaal is geen prutswerk. Professioneel materiaal van hoge kwaliteit en voorzien van uw foto’s en eigen teksten!

Uw woning zal op meerdere plaatsen op internet tevoorschijn komen en u wordt uitstekend gevonden in Google. Met het huistekoop.tv All-in pakket valt u, zonder inspanning of technische kennis, op tussen de 260.000 andere woningen. U kunt op tal van manieren gevonden worden en hiermee worden uw verkoopkansen vergroot!

Bestel nu het huistekoop.tv All-in pakket. Voor een vaste prijs van  € 99 en een maand abonnement van  € 14,95 heeft u een perfecte presentatie van uw woning zowel online als offline. Inclusief B.T.W.  en er zijn geen courtages en geen rekeningen na verkoop van uw woning!

Bestel uw website