Hulp van een makelaar

makelaar certificeringEen makelaar kan u met tal van zaken ondersteunen in het verkoopproces. Een makelaar inschakelen bij de verkoop van uw woning kan een goed idee zijn.

huistekoop.tv is geen makelaar

huistekoop.tv is echter geen makelaar. Wij kunnen u dus niet helpen bij onderhandelingen, het begeleiden bij bezichtigingen of het opmaken van koopakten bij de verkoop van uw woning. Wij hebben die ambititie niet en laten het ‘makelen’ graag over aan de makelaar.

Wij doen graag waar wij wél goed in zijn en dat is u helpen uw woning perfect op internet te presenteren én te zorgen dat u professioneel promotie materiaal voor uw woning in kunt zetten.

Wij helpen u om (opnieuw) met uw woning op te vallen en hiermee de verkoopkansen van uw woning te vergroten. Wij doen dit door het inrichten en inzetten van een professoineel, aantrekkelijk én modern extra verkoopkanaal. Onze dienst kan prima naast de bestaande kanalen zoals de makelaarssite en Funda bestaan. Sterker nog, door op zoveel mogelijk plaatsen uw woning op te laten nemen en daardoor gevonden te kunnen worden, worden uw verkoopkansen alleen maar vergroot!

Samenwerking met makelaars

Internet is het belangrijkste verkoopinstrument voor een woning. Ook makelaars realiseren zich steeds vaker dat de standaard opname op Funda en de eigen makelaarssite niet voldoende is om een woning te verkopen. huistekoop.tv is daarom steeds vaker met makelaars in gesprek. Dat kan zijn over de inzet van het huistekoop.tv concept in de huisstijl van de makelaar voor zijn/haar klanten of over de inzet van social media voor zijn/haar eigen makelaardij.

U heeft al een makelaar?

U heeft afspraken gemaakt met een makelaar? Geen probleem! Vraag uw makelaar gerust naar de mogelijkheden om ook huistekoop.tv voor uw woning in te zetten. De makelaar en huistekoop.tv hebben hetzelfde doel; zoveel mogelijk bezichtigingen kunnen organiseren. Wij doen dat door uw woning beter en op een andere, moderne manier, online en offline te presenteren en hiermee dus meer interesse te wekken bij potentiele kopers. De kosten zijn minimaal en er is geen inspanning of tijd van u en de makelaar nodig!

Samen met uw makelaar vergroten wij de verkoopkansen van uw woning!

Meer informatie

Maak hieronder uw keuze. Lees meer over ons All-in pakket of lees meer over samenwerking en moigelijkheden voor de makelaar.

huistekoop.tv All-in pakket Ik ben makelaar