FAQ

Op deze pagina hebben wij een groot aantal vragen en antwoorden voor u bij elkaar gebracht. Wilt u meer weten over onze diensten of ons iets vragen kijk dan eerst of uw vraag in deze lijsten staat.

Zo niet, neem dan contact met ons op via het contact formulier. U kunt ook met ons chatten door rechtsonder op deze pagina een vraag te stellen. De chat is op iedere pagina te gebruiken.

Veel gestelde vragen en de antwoorden

Wat is huistekoop.tv?

huistekoop.tv in een nieuw en uniek initiatief op de Nederlandse woningmarkt.
huistekoop.tv biedt als enige in Nederland een zeer compleet pakket voor onlline en offline promotie, voor verkopers en verhuurders, voor particulieren en bedrijven. Rond een professionele, moderne en aantrekkelijke website is een promotie pakket ontwikkeld om zowel online als offline te adverteren. Nagenoeg zonder inspanning van de verkoper en tegen zeer lage kosten.

Ik sta op Funda, waarom dan een eigen website?

Internet is dé omgeving waar je als verkoper, verhuurder, koper en huurder van een woning (of bedrijfspand) moet zijn. Alle huizen verkopen beginnen tegenwoordig op internet. Iedereen in Nederland die een huis wil verkopen kan er niet om heen; de woning moet op Funda geplaatst worden. Uw makelaar helpt u hier graag mee. En hier is niets op tegen. Feit is dat Funda en Jaap.nl  de grootste huizen sites van Nederland zijn. Op deze sites staan inmiddels zo’n 250.000 woningen die op bezoekers/kopers wachten. Opvallen wordt wel heel erg lastig.

U kunt echter meer en beter gebruik maken van de mogelijkheden die internet u biedt. U kunt, zonder al te veel kosten te maken, uw woning of pand op meerdere plaatsen, op verschillende manieren promoten en onder de aandacht brengen van potentiële kopers of verhuurders. U hoeft niet meer af te wachten totdat mensen uw woning op Funda of Jaap vinden; zorg dat u naar de mensen toe gaat.

huistekoop.tv is hét nieuwe platform en de eerste in Nederland die u tegen zeer lagen kosten een compleet, professioneel en modern online en offline verkoop pakket voor uw woning. huistekoop.tv helpt en ondersteunt u bij de promotie van uw woning.

Als ik met huistekoop.tv mee doe, hoe word ik dan gevonden?

Het is van belang om op zoveel mogelijk plaatsen gevonden te worden. In veel gevallen zal uw woning op Funda en / of Jaap staan. Funda staat niet toe dat bij uw presentatie een link naar uw woning website geplaatst wordt. Uw woning website kan echter ook op deze manieren gevonden;

 1. In Google. Wij zorgen dat de teksten op uw website zo optimaal mogelijk in Google gevonden kunnen worden. Indien u een huistekoop.tv website heeft beschikt uw website, in tegenstelling tot andere sites, over tot wel 10 individuele webpagina’s dus u heeft meer kans om in Google gevonden te worden. Een eigen woning website wordt slechts zelden gebruikt dus u onderscheidt u van woningen in de buurt die in Google gevonden worden.
 2. Indien u van een makelaar gebuik maakt kan deze de link naar uw woning website op zijn eigen website opnemen.
 3. Heeft u een makelaar die ook inzet op internet dan kan hij/zij zijn eigen social media kanalen inzetten om uw woning te promoten.
 4. U kunt via uw eigen social media kanalen uw woning onder de aandacht brengen en u kunt uw kinderen, vrienden, familie en collega’s vragen uw woning te delen via social media.
 5. Bij uw woning website hoort een eigen Twitter account voor uw woning wat u in kunt zetten voor promotie. Wij richten het account in en u kunt direct aan de slag.
 6. Het team van huistekoop.tv verspreidt uw woning website verschillende keren via een aantal online kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, Linkedin, Google+,YouTube en Pinterest!
 7. Indien u het All-in pakket bij ons afneemt gaan wij uw woning plaatsen op onze partner sites die circa 50.000 unieke bezoekers per maand trekken
 8. U woning staat op de huistekoop.tv website en is opgenomen in de huistekoop.tv HuizenGids. Onze website en onze diensten worden door ons op tal van netwerken gepromoot.
 9. Onderdeel van het huistekoop.tv All-in pakket zijn 50 gepersonaliseerde visitekaartjes en 50 gepersonaliseerde flyers voor uw woning die u zelf op tal van plaatsen kunt verspreiden. Doordat dit professionele materiaal voorzien is van QR code en Layar komen mensen via hun mobiele telefoon of tablet direct op uw woning website.
 10. Onderdeel van het huistekoop.tv All-in pakket zijn 2 raamposters. Onze posters zijn zeer opvallend en kunt u achter uw ramen bevestigen.
 11. Tegen geringe meerprijs kunnen wij ook raamborden leveren, u helpen met het inrichten van Twitter, Facebook of Google+ pagina’s voor uw woning (bij het All-in pakket is een Twitter account inbegrepen).

Wat voegt huistekoop.tv toe aan mijn plaatsing op Funda en Jaap?

Op Funda en Jaap zien alle huizen pagina’s er hetzelfde uit. Altijd opent een huizen pagina met tekst, minuscule foto’s, advertenties van en linkjes naar andere sites waardoor bezoekers van uw huis weg kunnen klikken. We weten echter allemaal hoe het werkt. Mensen bekijken altijd eerst de foto’s.

huistekoop.tv doet het daarom anders en wij openen uw eigen woning site juist met grote foto’s die wij één voor één voorbij laten komen. Indien u over goede, duidelijke en aantrekkelijke foto’s beschikt staat de bezoeker direct in uw woning. U pakt gelijk de aandacht van een potentiële koper en het nodigt hem of haar uit alle foto’s te bekijken. Daarna kan de bezoeker doorklikken naar de andere informatie op uw site. Het goede nieuws is dat u net zoveel foto’s en tekst in kunt sturen als u zelf wilt. Wellicht heeft u zelfs een audio bestand met een verrassende boodschap voor uw online bezoekers.

Ik heb een website van huistekoop.tv, kan ik dan met Funda en Jaap stoppen?

Wij adviseren om uw woning op internet op zoveel mogelijk plaatsen onder de aandacht te laten komen, dus uw woning dient ook op Funda, Jaap of op de site van uw makelaar te blijven staan. Sterker nog, indien uw woning nog niet op Funda of Jaap staat, adviseren wij u ook daar uw huis te (laten) plaatsen. Op hoe meer sites uw woning vermeld staat, des te groter is de kans dat potentiële kopers uw website en dus uw woning tegenkomen.

Kan ik huistekoop.tv gebruiken naast mijn presentatie op Funda en Jaap?

Ja, dat kan zeker, graag zelfs. Op hoe meer plaatsen uw woning tevoorschijn komt op internet, hoe meer kans dat geïnteresseerden uw woning tegenkomen en hoe groter de kans op een bezichtiging is.

Ik verkoop mijn huis zelf, kunnen jullie mij helpen?

In iedere situatie is een eigen woning website van huistekoop.tv een efficiënt extra verkoopkanaal. Kijk op onze site naar de diensten die wij leveren en maak er gebruik van. Voor de kosten hoeft u het niet te laten en een professionele presentatie van uw woning kost u nagenoeg geen inspanning. Zeker indien u zelf uw woning verkoopt kan uw woning website op huistekoop.tv en het promotie pakket de basis zijn om uw promotie activiteiten te beginnen.

Ik kan zelf erg goed sites maken, waarom zou ik huistekoop.tv gebruiken?

Uiteraard kan iedereen tegenwoordig eenvoudig een website maken. Wij bieden naast een professionele, moderne en aantrekkelijke website echter nog een aantal andere zaken; het huistekoop.tv All-in pakket.

De website is onze basis. Daarnaast ontvangt u echter ook 50 visitekaartjes, 50 flyers, 2 raamposters, een Twitter account, een promotie video, een brochure om te downloaden, een QR code en Layar functionaliteit, uw woning wordt opgenomen in onze HuizenGids en wij promoten uw woning via onze eigen social media kanalen. Als laatste en niet geheel onbelangrijk, wij gaan met uw woning adverteren op een zestal van onze partner sites. Deze sites ontvangen meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand.

Wij stellen dat ons huistekoop All-in pakket u een unieke en complete oplossing biedt en dat u met minimale kosten en inspanning een extra verkoop kanaal voor uw woning heeft.

Wat zijn de kosten?

Ons volledige All-in pakket is zeer goedkoop geprijsd; wij willen zo veel mogelijk mensen de voordelen van het All-in pakket laten ervaren. De kosten van ons pakket zijn éénmailig €99,00 plus een abonnement van € 14,95/maand. Dit is een All-in bedrag; dus zijn eenmalige prijzen, inclusief B.T.W.  U betaalt geen courtage en uw overeenkomst wordt niet automatisch verlengd.

Rekent u even mee? Door de marktomstandigheden en de malaise op de woningmarkt daalt de waarde van uw woning. Volgens de NVM was de gemiddelde daling over 2012 6,7% en de NVM verwacht eenzelfde daling voor 2013. Stel uw woning staat in de verkoop voor €275.000. Dit is een waardedaling van €18.425 per jaar, dat is €1535 per maand. Een All-in pakket met 3 maanden abonnement voor uw woning  kost u slechts eenmalig €143,85. Dat is een luttel bedrag voor de mogelijkheden die het All-in pakket u biedt.

Verkopen jullie mijn woning?

Nee, huistekoop.tv levert een online omgeving om je huis of bedrijfspand op een moderne, aantrekkelijke en professionele manier te presenteren. Daarnaast bieden wij een offline promotie pakket in de vorm van kaartjes, flyers en posters. Wij faciliteren een platform voor het presenteren woningen en bedrijfspanden. Wij maken geen onderdeel uit van het daadwerkelijke verkoopproces of de onderhandelingen tussen verkoper en koper.

Ik heb al een makelaar, wat nu?

Wij zijn geen makelaar, zijn nooit makelaar geweest en zullen nooit de rol van makelaar of bemiddelaar op ons nemen. Wij weten veel van internet en van sociale media om aandacht voor een bepaalde zaak te genereren maar hebben geen expertise van de markt die een makelaar heeft. Wij bieden dan ook een platform om uw woning op een andere manier te presenteren dan de ‘standaard’ presentaties op de bekende huizen sites. Wij zullen echter nooit onderdeel uit maken van het onderhandelingsproces. We hebben overigens zelf wel de nodige ervaring als koper en als verkoper en weten als geen ander hoe frustrerend het verkopen van een woning kan zijn. Dat is ook juist de reden dat huistekoop.tv gestart zijn!

Wat is de rol van huistekoop.tv in het onderhandelingsproces?

huistekoop.tv speelt geen enkele rol in het daadwerkelijke verkoopproces of onderhandelingsproces. Wij bieden verkopers een platform om een pand op een professionele manier te presenteren. Wij denken dat met een presentatie op huistekoop.tv de kans groter is om mensen te interesseren voor uw woning. Daarnaast kunt u zelf door de promotie middelen in het huistekoop.tv All-in pakket reclame voor uw woning maken. Echter, geïnteresseerden nemen geen contact met huistekoop.tv op maar met uzelf en/of uw makelaar.

Wat is of wordt de rol van de makelaar als ik een site bij jullie af neem?

De rol van de makelaar verandert niet. Op een woning website van huistekoop.tv wordt, indien de eigenaar dit wenst, de link naar de makelaars site en de link naar Funda of Jaap opgenomen. Wij verwijzen dan ook altijd door naar de eigenaar en/of de makelaar. Wij willen op geen enkele wijze betrokken zijn in het daadwerkelijke verkoopproces. Wij proberen door de presentatie van uw woning op huistekoop.tv de makelaar van meer potentiele klanten te voorzien zodat deze vaker voor u aan het werk zal moeten gaan.

Ik verkoop mijn woning zelf, zonder makelaar of Funda. Kan ik ook bij huistekoop.tv terecht?

Ook als u zelf uw woning verkoopt en uw woning niet op Funda staat, kunt u gebruik maken van huistekoop.tv. Met het huistekoop.tv All-in pakket heeft u een volledig pakket om promotie voor w woning te maken. U kunt ons pakket uiteraard ook gebruiken naast een vermelding op Funda, Jaap of andere huizensite.

Voor wie is huistekoop.tv bedoeld?

Huistekoop.tv levert diensten aan particulieren en bedrijven die een object als een woning, vakantie woning of bedrijfs- of kantoorpand willen verkopen of verhuren. Mensen die een woning of bedrijfspand zoeken kunnen terecht op huistekoop.tv om woningen te vinden en te bekijken. Wilt u uw woning verkopen of verhuren of wilt u een bedrijfspand verkopen of verhuren? Iedereen is welkom bij huistekoop.tv. Bent u makelaar? Neem dan ook contact met ons op, de kans is groot dat wij elkaar kunnen versterken en dat wij u kunnen helpen zodat uw klanten hun huis sneller zullen verkopen.

Ik heb afspraken met een makelaar

Makelaars zullen blij zijn met uw initiatief om huistekoop.tv in te zetten en hiermee uw kans op verkoop van uw woning te vergroten. Mensen die via uw woning website op huistekoop.tv interesse tonen worden op uw website doorgestuurd naar de makelaar. huistekoop.tv speelt in het daadwerkelijke verkoop- en onderhandelingsproces geen rol. Indien u afspraken met een makelaar heeft is het altijd goed om even met uw makelaar te bellen en te vertellen dat u van de extra mogelijkheden van huistekoop.tv gebruik wilt maken.

Moet ik mijn makelaar informeren als ik met huistekoop.tv mee wil doen?

Indien u een overeenkomst met uw makelaar heeft is het altijd verstandig om hem/haar te informeren dat u met huistekoop.tv mee wilt doen. Heeft de makelaar vragen die u niet kunt beantwoorden of die niet op onze huistekoop.tv website beantwoordt worden, dan kan hij/zij altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met uw makelaar op en beantwoorden zijn/haar vragen.

Als ik een woning website van huistekoop.tv gebruik, hoef ik dan geen makelaarscourtage te betalen?

De afspraken met uw makelaar veranderen niet indien u gebruik maakt van huistekoop.tv. Uw woning website op huistekoop.tv is een manier om extra reclame voor uw woning te maken. Indien in uw contract staat dat u courtage bij de verkoop van uw woning betaalt, verandert dit niet.

Moet ik huistekoop.tv courtage betalen als ik mijn huis verkocht heb?

Nee, bij huistekoop.tv betaalt u 1 x een laag bedrag voor het All-in pakket. Voor dit eenmalige bedrag krijgt u het All-in promotie pakket en uw eigen woning website.  U betaalt ons niets extra, ook niet als u snel uw huis verkoopt.

Ik kan geen websites maken, wat nu?

Dát is juist wat wij voor u doen. U hoeft geen kennis te hebben van internet, HTML, websites of een programmeertaal. Wij maken snel en daardoor goedkoop een professionele, moderne en aantrekkelijk website voor u en uw woning. U geeft alleen wijzigingen en toevoegingen door. Binnen enkele dagen staat uw website op internet, zonder inspanning van uw kant. Kijk voor meer informatie eens naar ons 4 stappen plan; snel, goedkoop en transparant.

Kan ik zien hoeveel mensen mijn site bezocht hebben?

Helaas kunnen wij geen statistieken verstrekken over de bezoekersaantallen van uw woning website.

Komt mijn huis in Google en kom ik op de eerste pagina?

Het is van belang dat uw woning website bij zoekopdrachten zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google verschijnt. Dat geldt ook voor het Twitter account wat u bij het All-in pakket krijgt. Wij doen er alles aan om uw website zodanig in te richten dat deze optimaal in Google bekend zal worden. Echter, gezien de grote concurrentie op de woningmarkt is het voor ons niet mogelijk te garanderen dat u op de eerste plaats of op eerste pagina in de zoekresultaten verschijnt.

Wat is een QR code?

Een QR code is een kleine afbeelding in de vorm van een blokje met zwarte puntjes. Deze afbeelding kan met een programma op een mobiele telefoon (een applicatie of  ’app’) gescand worden. Dit programma wordt een QR reader of QR lezer genoemd. Op het moment dat iemand een QR code scant wordt direct de link geopend naar een website, webpagina of bijvoorbeeld naar een video. Het is dus niet nodig om een link en het adres van een website te onthouden of te vermelden; na het scannen van de code wordt de juiste website getoond.

Iedere woning website op huistekoop.tv krijgt een eigen QR code. Scant iemand uw code dan wordt de link naar uw eigen website en verkoop video getoond. Handig! Het maken en opnemen van een QR code op uw website, op uw visitekaartjes en op uw flyers is uiteraard onderdeel van ons huistekoop.tv All-in pakket en kost u niets extra.

Wat is Layar?

Layar is een app voor op mobiele apparaten waarbij gebruikt wordt gemaakt van lagen om beelden tot leven te brengen. U installeert de Layar applicatie op uw mobiele telefoon of tablet. U kunt nu uw visitekaartje of uw flyer scannen. U zult zien dat terwijl u de telefoon op het kaartje of de flyer richt, uw verkoopvideo af gaat spelen.

Hoe moet ik een QR code en Layar gebruiken?

Een QR code en Layar installeren en gebruiken gaat als volgt;

 • download de gratis Layar app in de Apple Store of de Android Market of download een QR reader in de Apple Store of Android Store
 • heb je de Layar app of een QR code reader al op je telefoon of tablet, zorg dan dat je de laatste versie hebt
 • open de Layar of QR code app en richt de telefoon of tablet op het visitekaartje of de flyer. Bij een QR code richt u de telefoon of tablet op de QR code
 • Na enkele ogenblikken wordt uw verkoopvideo afgespeeld

Waar kan ik een QR reader en Layar downloaden?

Alle apps zijn gratis te downloaden.

QR reader voor iPhone
QR reader voor Android

Layar voor iPhone
Layar voor Android

Hoe maken jullie de verkoopvideo van mijn woning?

Onderzoek toont aan dat video bij uitstek een middel is om de aandacht van huizenzoekers te krijgen en vast te houden. De presentatie van het huis krijgt een betere waardering en zoekers zijn sneller geneigd om contact op te nemen met de verkopende makelaar (bron: Funda).

Wij maken van de beschikbare foto’s van uw woning een aantrekkelijke video presentatie. Deze video presentatie wordt op YouTube geplaatst, op uw woning website en huistekoop.tv kan deze video gebruiken om mee te adverteren op onze websites. De video wordt ook getoond indien iemand uw QR code scant of met de Layar app uw kaartje of flyer bekijkt. In het huistekoop.tv pakket is een video van uw woning inbegrepen. Wij gebruiken hiervoor de foto’s van uw woning. Team huistekoop.tv kan deze video eventueel ook inzetten bij de 12 dagen advertentie periode. Let op: de 12 dagen adverteren is een tijdelijk aanbod en de lengte van de advertentie periode kan veranderen.

Op iedere site op internet staat reclame, bij mij ook?

U hebt gelijk, op nagenoeg iedere website van internet staat reclame. Deze reclame is vaak noodzakelijk om de kosten van een website te kunnen dragen. Echter op huistekoop.tv en op uw eigen website komt u GEEN reclame tegen.

Is mijn website ook mobiel beschikbaar?

Uiteraard is uw website ook op mobiele telefoons en tablets te benaderen. Begin 2013 lanceren we een speciale huistekoop.tv website voor mobiele apparaten zodat uw woning ook op een mobiel apparaat als telefoon of tablet nog beter tot zijn recht komt.

Kan ik kiezen hoe mijn site er uit ziet?

Wij hebben gekozen voor 1 standaard thema. Als wij meerdere thema’s en variaties zouden aanbieden brengt dit extra werkzaamheden met zich mee en zouden wij de huidige lage tarieven niet kunnen hanteren. Wij hebben goed nagedacht over het ontwerp. Iedere site opent prominent met de foto’s van de woning. U trekt de bezoeker als het ware zo uw woning binnen.

Waar moet ik beginnen?

Wij nemen al het werk van u uit handen. U dient ons echter wel opdracht te geven om uw website te maken. Daarnaast hebben wij foto’s van u nodig om uw website te vullen. U ontvangt alle details over het vervolg proces en de procedure na uw aanmelding. Vul vandaag nog het bestelformulier en wij gaan voor u aan de slag.

Ik kan geen websites maken, wat nu?

Dát is juist wat wij voor u doen. U hoeft geen kennis te hebben van internet, HTML, websites of een programmeertaal. Wij maken snel en daardoor goedkoop een professionele, moderne en aantrekkelijk website voor u en uw woning. U geeft alleen wijzigingen en toevoegingen door. Binnen enkele dagen staat uw website op internet, zonder inspanning van uw kant. Kijk voor meer informatie eens naar ons 4 stappen plan; snel, goedkoop en transparant.

Als ik een huistekoop.tv website heb, wat dan?

Als uw eigen website klaar is kunt u op tal van manieren uw website onder de aandacht brengen, wij helpen u daarbij. Ten eerste zal uw website ook in Google tevoorschijn komen. Daarnaast zal huistekoop.tv zal 12 dagen lang met uw huis adverteren op onze partner sites, uw huis aankondigen via onze eigen sociale netwerken en wordt uw huis permanent opgenomen in de HuizenGids op huistekoop.tv (De HuizenGids wordt in 2013 gelanceerd). Let op: de 12 dagen adverteren is een tijdelijk aanbod en de hoeveelheid dagen kan veranderen.

Tevens ontvangt u 50 visitekaartjes en 50 flyers die u zelf kunt verspreiden en u bevestigt de twee opvallende raamposters achter uw raam. Het adverteren, de kaartjes en de flyers zijn onderdeel van ons huistekoop.tv All-in pakket en daar betaalt u dus niets extra voor.

Uiteraard kunt u via uw eigen Facebook, Twitter en Hyves accounts de link naar uw website verspreiden en vragen of uw vrienden en familie dit over willen nemen.

Wij bieden nog een aantal extra mogelijkheden zoals een extra domeinnaam (naast de twee namen die u al heeft), u kunt gebruik maken van speciale pagina’s op Facebook en Google+. Heeft u hierbij hulp nodig, kijk dan eens naar onze extra diensten.

Wat moet ik zelf doen?

Wij doen al het werk. Wij hebben slechts enkele zaken waarbij wij uw hulp nodig hebben;

 • Wij dienen te beschikken over goede de foto’s en teksten van uw woning. In de bevestigingsmail die u na uw bestelling ontvangt, informeren wij u over de vervolgprocedure.
 • Op het moment dat wij aan de slag gaan met uw website kan het zijn dat wij vragen hebben. Deze vragen stellen wij via email.
 • Op het moment dat de eerste versie van uw website live staat, sturen wij u de link naar uw website toe. Wij vragen u dan om al uw feedback zoals aanpassingen, extra foto’s of video’s zo snel mogelijk naar ons toe te sturen. Hoe eerder u reageert, hoe eerder wij de definitieve website klaar hebben.

Handig jullie gratis raamposters, hoe groot zijn die?

Bij ons All-in pakket ontvangt u twee raamposters. Deze zijn in het formaat A2 (59,4 cm x 42,0 cm) en het formaat A3 (42,0 cm x 29,7 cm). Deze posters bevestigt u eenvoudig achter het raam of zelfs in uw auto. Wilt u extra raamposters bestellen of maakt u geen gebruik van het All-in pakket dan kunt u terecht in onze shop. Onze raamposters worden per twee stuks verkocht.

Wat zijn de kosten voor een website?

Wellicht heeft u al naar ons All-in pakket gekeken. Wij bieden geen losse website maar een compleet pakket. De kosten zijn bijzonder laag, daar zijn we trots op én uniek in Nederland!  De kosten van ons pakket zijn éénmalig €99,00 plus een abonnement van € 14,95/maand.  Dit is een All-in bedrag; dus zijn eenmalige prijzen, inclusief B.T.W. . U betaalt geen courtage en uw overeenkomst wordt niet automatisch verlengd.

Wat zijn de kosten?

Ons volledige All-in pakket is zeer goedkoop geprijsd; wij willen zo veel mogelijk mensen de voordelen van het All-in pakket laten ervaren. De kosten van ons pakket zijn éénmalig €99,00 plus een abonnement van € 14,95/maand.  Dit is een All-in bedrag; dus zijn eenmalige prijzen, inclusief B.T.W. . U betaalt geen courtage en uw overeenkomst wordt niet automatisch verlengd.

Rekent u even mee? Door de marktomstandigheden en de malaise op de woningmarkt daalt de waarde van uw woning. Volgens de NVM was de gemiddelde daling over 2012 6,7% en de NVM verwacht eenzelfde daling voor 2013. Stel uw woning staat in de verkoop voor €275.000. Dit is een waardedaling van €18.425 per jaar, dat is €1535 per maand. Een All-in pakket met 3 maanden abonnement voor uw woning  kost u slechts eenmalig €143,85. Dat is een luttel bedrag voor de mogelijkheden die het All-in pakket u biedt.

Kan ik in maandelijkse termijnen betalen?

Nee, de prijzen van huistekoop.tv zijn zodanig laag dat wij u vragen om het bedrag voor het All-in pakket in één overboeking te voldoen. Indien wij maandelijkse termijnbetaling zouden bieden, geeft dit zodanig veel administratief extra werk dat wij de prijzen zouden moeten verhogen.

Moet ik courtage betalen?

Nee, de prijzen van huistekoop.tv zijn All-in prijzen. U betaalt eenmalig een bedrag voor 1 jaar. Er komen geen kosten bij. Ook niet als uw woning verkocht wordt of als u uw woning van de markt zou halen.

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met internet. Gedurende deze periode hebben wij letterlijk honderden websites gemaakt, niet alleen voor particulieren maar ook voor grote internationale ondernemingen en overheden. Door deze ervaring en vanwege het feit dat wij volgens vaste en duidelijke procedures werken zorgen er voor dat wij een nieuwe website voor uw woning zeer snel kunnen realiseren. Daarnaast proberen wij de administratieve lasten tot een minimum te beperken. Hierdoor blijven de kosten voor u als klant ook absurd laag.

Wat zijn de bijkomende kosten bij het All-in pakket?

De naam All-in pakket zegt het al. U betaalt 1 bedrag voor het complete pakket en er komen geen kosten bij. In de prijs van het pakket (afhankelijk van het gekozen maand abonnement) zitten de volgende zaken inbegrpepen: uw website voor de periode van gekozen plaatsingsperiode (abonnement), een ingericht Twitter account, 50 visitekaartjes, 50 flyers, 2 raamposters, een digitale brochure, een QR code en Layar functionaliteit en een videopresentatie gebaseerd op uw foto’s. En erg belangrijk, wij gaan een aantal dagen voor u adverteren op onze partner sites. Er zijn dus geen bijkomende kosten en er zit geen addertje onder het gras. Wij hebben ook geen kleine lettertjes en werken volledig transparant.

Moet ik online betalen?

Nee, u hoeft NIET online te betalen. NADAT uw website live staat krijgt u van ons een een factuur via e-mail en/of uw adres toegestuurd. Deze factuur betaalt u op de gebruikelijke wijze. Deze factuur ontvangt u overigens pas op het moment dat wij de site voor iedereen toegankelijk hebben gemaakt. En dat doen wij alleen als u tevreden bent! U betaalt dus pas na oplevering van uw site en loopt hiermee dus geen enkel risico.

Krijg ik geld terug als mijn woning binnen 1 jaar verkocht is?

Wij geven geen restitutie indien uw huis binnen de periode van een jaar verkocht of verhuurd wordt. De bedragen voor een jaar zijn zodanig laag dat wij aan extra administratieve werkzaamheden relatief veel tijd kwijt zouden zijn. Door administratieve werkzaamheden tot een minimum te beperken kunnen wij de kosten van onze diensten laag houden. Indien u gedurende het jaar de vraagprijs of huurprijs van uw woning verlaagd boeken wij geen geld terug. Ook indien u besluit uw website na 1 jaar nog een jaar in te willen zetten en u verkoopt of verhuurd uw woning in die periode, kunnen wij helaas geen restitutie geven. Daar staat tegenover dat, indien om wat voor reden dan ook de prijs van ons All-in pakket verhoogd zou worden, wij u geen extra factuur zullen sturen.

Hoe bestel ik een site?

U kunt ons bestelformulier op de site invullen. Indien u de brochure van huistekoop.tv thuis ontvangen heeft, kunt u ook het bestelformulier volledig ingevuld via de post naar ons toesturen. U kunt het formulier ook scannen en via email sturen naar info@huistekoop.tv.

Kan ik mijn site langer dan een jaar gebruiken?

Uiteraard hopen wij dat u slechts eenmalig met ons een overeenkomst afsluit want dat zou betekenen dat uw woning of bedrijfspand verkocht of verhuurd zou zijn. Wij willen u zo kort mogelijk als klant! Wilt u langer gebruik maken van uw website dan kunt u op ieder moment het abonnement verlengen.

Hoe werkt het adverteren?

Wij hebben de laatste 2 jaar een aantal websites en online communities ingericht. Deze websites trekken meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand en de hoeveelheid bezoekers groeit iedere dag. Wij gaan voor u op 6 van onze sites 2 dagen uw woning presenteren. Voor de advertenties maken wij gebruik van een of meerdere foto’s op uw website of de verkoopvideo die wij voor u maken. Als mensen op de foto of de video klikken worden ze doorgestuurd naar uw eigen woning website op huistekoop.tv.

Kan ik zelf bepalen met welke foto we gaan adverteren?

Nee, wij gebruiken een of meerdere foto’s van uw woning om advertenties te maken. Om echter de kosten laag te houden, de administratie zoveel mogelijk te beperken en niet voortdurend op en neer te mailen en te bellen, kiezen wij de mooiste foto’s uit uw selectie. Als u zorgt dat wij mooie foto’s krijgen voor uw site, kunt u er vanuit gaan dat wij een mooie advertentie maken.

Wanneer is mijn site klaar?

Doorgaans is uw site binnen enkele dagen klaar. Wij sturen u altijd via e-mail de link naar de eerste versie van uw woning website. U kunt dan wijzigingen en aanvullingen via e-mail aan ons doorgeven. Deze verwerken wij in de site en doen u de definitieve link toekomen. Uiteraard is de snelheid van implementatie afhankelijk van de informatie zoals teksten en foto’s die wij van uw huis hebben en hoe snel u reageert nadat wij u voor de eerste maal de link toesturen en u vragen om feedback. U heeft de snelheid dus voor een groot deel zelf in de hand. Zie ook de volgende vraag.

Kan ik de informatie op mijn site zelf veranderen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wij maken de site voor u en geven u de mogelijkheid om zelf, na de eerste oplevering, wijzigingen en extra informatie als foto’s, teksten en video’s aan te leveren. U kunt tevens 1x per kwartaal wijzigingen doorgeven zoals nieuwe foto’s, extra foto’s en/of video’s en u kunt de teksten laten veranderen. Uiteraard is een correcte vraag- en huurprijs van essentieel belang. Wij vragen u dan ook om wijzigingen in vraagprijs en huurprijs direct aan ons door te geven. Ook indien u bijvoorbeeld aan een open huizendag mee doet, van makelaar verandert, de contact gegevens veranderen of uw woning van Funda verwijdert en daardoor de link op uw woning website niet meer werkt, vragen wij u ons dit zo spoedig mogelijk te melden. Afhankelijk van de wijziging kunnen wij deze aanpassingen via tal van kanalen communiceren en meehelpen om extra bezoekers op uw woning website te krijgen. Routine wijzigingen zoals wijzigingen in tekst of extra foto’s kunt u 1 x per kwartaal doorgeven. Aan het direct doorvoeren van belangrijke wijzigingen en het 1 x per kwartaal uitvoeren van routine wijzigingen zijn geen extra kosten verbonden.

Welke wijzigingen moet ik direct doorgeven?

De volgende wijzigingen zijn bijzonder van belang voor een correcte site en kunt u direct doorgeven en zullen wij zo spoedig mogelijk doorvoeren op uw website;

 1. wijziging in vraag- of huurprijs
 2. verandering van makelaar
 3. wijziging van contact gegevens zoals email adres
 4. het verwijderen van uw woning op Funda, Jaap of andere site
 5. deelname aan een open dag
 6. andere belangrijke wijzigingen die voor een bezoeker c.q. potentiële koper van belang zijn

Hoe lang loopt de overeenkomst?

Uw website blijft gedurende de duur van het gekozen abonnement online beschikbaar. Bij de oplevering van uw site betaalt u  éénmalig €99,00 plus een abonnement van € 14,95/maand.  Na de plaatsingsperiode bepaalt u zelf of wilt verlengen of wilt stoppen. Horen wij niets van u dan parkeren wij de site voor een periode van 6 maanden. Wij maken geen gebruik van automatische incasso. U hoeft dus niet bang te zijn voor nieuwe rekeningen of afschrijvingen. Laat u ons niets horen na 6 maanden, dan stopt de overeenkomst en wordt de site, het email adres, de foto’s, de video, brochures en andere zaken van onze systemen en uit de database definitief verwijderd. Wilt u daarna toch een nieuwe site dan moet u opnieuw materiaal aanleveren en wordt het traject van voor af aan opnieuw gestart.

Hoe beëindig ik een overeenkomst?

De overeenkomst geldt voor de periode van het gekozen abonnement. Uw overeenkomst wordt niet automatisch verlengt. De website wordt na het verstrijken van de plaatsingsperiode geparkeerd. Bezoekers kunnen de site dan niet meer bereiken. Door gebruik te maken van het formulier om de plaatsingsperiode te verlengen kunt u de site weer online zetten. Eenvoudiger kunnen we het niet maken. Indien u in deze periode uw huis of pand verkoopt of verhuurt dan stopt uw overeenkomst. Wij zullen dan uw website stoppen en alle informatie van en over uw website van onze systemen verwijderen.

Hoe vaak kan ik wijzigingen doorgeven?

Iedere  maand heeft u de mogelijkheid om wijzigingen door te geven. Indien de wijzigingen aan uw woning en website van groot belang zijn voor de verkoop dienen wij deze direct door te voeren. Tevens communiceren wij deze wijzigingen via onze sociale netwerken. Als voorbeeld, stel u verlaagt de verkoopprijs.  U geeft deze wijziging direct aan ons door. Wij passen uw website aan en maken deze wijziging ook bekend via onze sociale netwerken op Facebook, Google+ en Twitter.

Wat gebeurd er aan het eind van de contract periode?

De contract periode is gekoppeld aan het door u gekozen abonnement.  De website wordt na het verstrijken van de plaatsingsperiode (contract periode) geparkeerd. Bezoekers kunnen de site dan niet meer bereiken. Door gebruik te maken van het formulier om de plaatsingsperiode te verlengen kunt u de site weer online zetten.  Indien u niet door wenst te gaan zullen wij 6 maanden na het verlopen van de contract periode uw website stoppen en afsluiten. Tevens zullen wij alle informatie van uw site inclusief foto’s, video’s en teksten uit onze database verwijderen. Wilt u later alsnog een nieuwe site voor uw woning dan zullen wij een volledig nieuwe site moeten maken.

Ik wil informatie en foto’s van mijn huis naar jullie sturen

Heeft u veel foto’s die u op uw website wilt plaatsen of wellicht heeft u geen email? Stuur deze dan op een USB stick, CD of DVD naar ons postadres: huistekoop.tv, AH Kooistrastraat 35, 2441 CN Nieuwveen. Houd er rekening mee dat wij uw USB stick, CD of DVD NIET retourneren. U kunt de foto’s ook opladen middels de link  ‘Woning informatie opgeven’  in de bevestigings e-mail van de All-in bestelling

Heeft alle vragen doorgenomen en heeft u nog meer vragen? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Ziet u ook de voordelen van een eigen website en de promotie middelen voor uw woning? Vul dan het bestelformulier in en wij nemen spoedig contact met u op! Heeft u interesse in een website voor uw bedrijfspand(en), kijk dan op onze pagina voor bedrijven. Wij horen graag van u!

Wie zijn de mensen van huistekoop.tv?

Huistekoop.tv is een initiatief van het Nederlandse bedrijf mySocialNetwork. Onze missie is om particulieren, bedrijven en (lokale) overheden te helpen om meer met social media te bereiken. huistekoop.tv is ons initiatief voor de woningmarkt om particulieren, bedrijven en makelaars in deze zeer lastige economische tijd en stagnerende woningmarkt, te helpen om een woning of bedrijfspand op een professionele manier te presenteren en hiermee de woning of het pand sneller te kunnen verhuren of te verkopen.

Zijn jullie onderdeel van de NVM of VBO?

Nee, mySocialNetwork en dus ook huistekoop.tv is een onafhankelijk initiatief. Wij zijn geen onderdeel van NVM, VBO of branche organisatie. Uiteraard werken wij graag samen met deze organisaties en makelaars om u, de klant, helpen uw woning te verkopen. Bent u makelaar, bekijk dan eens onze diensten en neem dan contact met ons op. Wij zijn overtuigd dat wij elkaar kunnen versterken en uw klant beter van dienst kunnen zijn en meer exposure kunnen geven.

huistekoop.tv heeft mij overtuigd door de diensten. Maar kan ik jullie geloven en vertrouwen?

Zoals hiervoor genoemd, huistekoop.tv is een initiatief van mySocialNetwork. Wij hebben jarenlange ervaring met internet omgevingen voor kleine klanten maar ook voor zeer grote internationale bedrijven. Wij hebben gewerkt voor overheden en financiële instellingen.

Wij zijn initiatiefnemer van en verantwoordelijk voor grote en populaire Nederlandse websites en verspreiden nieuws via tal van Twitter accounts naar specifieke doelgroepen. Enkele voorbeelden: PolitiekenTwitter.nl, workT.nl, OranjeTwittert.nl, TwitterStreams.nl, TweetStreams.org, BestuurlijkNieuws.nl en ReclameGemist.tv. U snapt dat wij geen enkel risico nemen waarbij onze online reputatie ter discussie gesteld zou kunnen worden. U kunt dus met vertrouwen een website voor uw woning of bedrijfspand bij ons bestellen. Kijk voor meer informatie op onze bedrijfssite mySocialNetwork.nl.

Wilt u gebruik maken van ons huistekoop.tv All-in pakket? Bestel dan nu uw pakket, wij kunnen uw website binnen enkele dagen online hebben!

Bestel uw website Bezoek onze shop