Omschrijving

Welkom bij deze charmante vrijstaande recreatiewoning gelegen op het RCN het Grote Bos gelegen tussen Doorn en Driebergen temidden van de Utrechtse Heuvelrug.

De bungalow ligt op een centrale plek in de buurt van de hoofdingang op een prachtig rustig plekje in het bos met veel privacy.

Het RCN park heeft veel leuke faciliteiten voor recreatie en sportieve activiteiten.

Het recreatieteam organiseert leuke activiteiten voor kinderen tijdens de vakantieperiodes. Ook kun je genieten van fraaie wandel- en fietstochten in de omgeving. Het park ligt in de buurt van de gezellige stad Utrecht. Kijk bij de bijzonderheden voor een overzicht van de faciliteiten.

Indeling

De indeling van de bungalow is als volgt.
Twee openslaande deuren geven toegang tot het terras aan de voorkant van de woning. Via deze deuren komt u in de woonkamer.
In de lichte woonkamer ligt een houten vloer. De kamer is voorzien van TV en stereo installatie en er staat een mooie gaskachel die de woning goed en snel verwarmd.

Aan de zijkant van de bungalow bevindt zich de achterdeur die toegang tot de hal geeft. Via de hal komt u in de keuken, die is voorzien van een dubbele spoelbak, koelkast, 4-pits gaskookplaat, oventje, koffiezetter en waterkoker. Op de vloer in de keuken en de hal liggen plavuizen.

De bungalow heeft twee aparte slaapkamers. Een ouderslaapkamer voorzien van een 2-persoonsbed en een kinderkamer voorzien van een stapelbed. In de woonkamer staat nog een extra 1-persoonsbed dat te gebruiken is voor extra gasten of als loungehoek.

De badkamer bevindt zich naast de hal en is uitgerust met een toilet, wastafel en douche.

Buiten op het terrasbevinden zich twee loungestoelen met bijzettafeltje. Achter de bungalow staan 4 fietsen, waarmee u heerlijk de omgeving kunt verkennen.

Relevante links

Kijk hier voor meer informatie over het Grote Bos.

Kijk hier voor meer informatie over Doorn en Driebergen.