Bijzonderheden

Enkele bijzonderheden van deze keurig onderhouden hoekwoning

 1. De woonkamer heeft een vrij uitzicht en is voorzien van isolatieglas
 2. De woning is gelegen aan een ventweg. Voor de ventweg ligt een plantsoen. De toegang naar de ‘Waterleidingduinen’ is zeer nabij
 3. In de woonkamer is de schoorsteen nog aanwezig
 4. De woning beschikt over een berging met een afmeting 3,3 x 2,1 meter
 5. De stenen garage heeft een afmeting van 6,7 x 3,2 meter
 6. De zolder heeft tal van mogelijkheden en kan ingericht worden als extra slaapkamer
 7. De woning is voorzien van buitenzonwering
 8. De CV ketel dateert uit 2005 en is eigendom
 9. De ruimte om het huis leent zich uitstekend om, indien gewenst, de woning op diverse manieren uit te breiden, zowel aan de achter- als zijkant.
 10. De garage biedt ook de mogelijkheid om aan de achterzijde een uitgang te creëren  indien de inrit bebouwd zou worden.
 11. Aan de achterzijde wordt de huidige school gesloopt en vervangen voor een nieuwe, waarbij het schoolplein naar de andere zijde van het gebouw wordt verplaats, dit geeft nog meet rust en vrijheid in de achtertuin.

Van de verkoper:

Dit huis is gelegen op een rustige plaats met aan de voorzijde een park. De ruimte om het huis leent zich uitstekend om, indien gewenst, de woning op diverse manieren uit te breiden, zowel aan de achter- als zijkant.

De garage biedt ook de mogelijkheid om aan de achterzijde een uitgang te creëren  indien de inrit bebouwd zou worden.

Aan de achterzijde wordt de huidige school gesloopt en vervangen voor een nieuwe, waarbij het schoolplein naar de andere zijde van het gebouw wordt verplaats, dit geeft nog meet rust en vrijheid in de achtertuin.