Omschrijving

Welkom bij deze keurig onderhouden hoekwoning in de Zilk.

Deze woning beschikt over 5 kamers waarvan 4 slaapkamers. De woning ligt op een perceel van 240 m2 en heeft een stenen berging, een vrijstaande stenen garage en een zonnige achtertuin. De woning heeft een lichte woonkamer en heeft een vrij uitzicht.

Begane grond

Bij de entree in de gang met granito vloer bevindt zich de meterkast, de ingang naar de kelder en het toilet. De lichte woonkamer van circa 25 m2 heeft twee bergkasten en een vrij uitzicht. De gesloten keuken heeft onder andere een kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast.

Eerste verdieping

Op de overloop op de eerste verdieping bevindt zich een bergkast. De overloop geeft toegang tot twee grote slaapkamers en een kleinere slaapkamer. De badkamer beschikt over een douche en vaste wastafel. Er is een vlizotrap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping

De grote bevloerde bergzolder met sta-hoogte geeft tal van mogelijkheden en is in te richten als extra slaapkamer.

Tuin

Het perceeloppervlak is 240 m2. De achtertuin is circa 15 meter diep, is op het zuiden gelegen en heeft een stenen berging. In de berging is de c.v. ketel geplaatst en er is een aansluiting voor een wasmachine. De stenen garage  is circa 6,7 bij 3,2 meter en heeft daarvoor parkeerruimte voor meerdere auto’s.