Makelaar 2.0

Ook voor makelaars is de huidige woningmarkt op zijn zachtst gezegd ‘niet ideaal’. Wij bieden u een innovatieve dienst die u naast de diensten in uw eigen portfolio in zet. Onze dienst geeft u tevens een positief contact moment met uw bestaande klanten!

Net als individuele verkopers wilt u er alles aan doen om de panden die u in de verkoop heeft onder de aandacht van schaarse kopers te brengen. U doet ook uw best om nieuwe klanten te vinden. Het wordt tijd dat u weer eens positief nieuws aan uw huidige klanten kunt overbrengen. U leest op internet steeds vaker over de inzet van social media op de huizenmarkt. U hoort uw collega’s praten over social media maar u weet niet waar te starten. U heeft nog geen goed beeld wat Makelaar 2.0 betekent.

U kunt uw klanten helpen met een extra unieke woningpresentatie én social media

Belangrijk om te weten is dat huistekoop.tv uitstekend te combineren is met uw bestaande diensten. Wij zijn geen makelaars, wij hebben geen ambitie om makelaar te worden en wij zijn geen vervanger of concurrent voor Funda.

Wij zetten samen met u een extra online verkoopkanaal in om de woningen van uw klanten opnieuw en beter onder de aandacht te brengen én wij helpen u met de inzet van Social Media.

Met ons nieuwe, moderne, aantrekkelijke en professionele marketing kanaal biedt u uw klanten een voorsprong op de concurrentie. Wij werken graag met u samen waarbij u zelf de dienst aan uw klanten aanbiedt en klantencontact onderhoudt waarbij wij op de achtergrond de uitvoering verzorgen. Wij zorgen dat u weer eens goed nieuws voor uw klanten heeft. Wij helpen u zich te onderscheiden van uw collega makelaars. Wij helpen u om de stap naar Makelaar 2.0 te maken.

Download en bekijk onze brochure (Adobe PDF bestand) als u nog niet volledig op de hoogte bent van alle mogelijkheden.

Uw eigen huisstijl? Geen probleem!

U kunt huistekoop.tv op verschillende manieren inzetten. U kunt (een gedeelte van) uw aanbod ook op huistekoop.tv plaatsen. Op de woning website plaatsen we dan uw logo en de link naar de website van uw makelaardij.

Wilt u een grote hoeveelheid woningen op de huistekoop.tv manier promoten dan kunnen wij ook uw eigen huisstijl invoeren. Uiteraard maken we dan gebruik van een aparte domeinnaam van uw makelaardij. De woning websites van uw aanbod zijn geheel in uw eigen huisstijl kleuren uitgevoerd en uiteraard staat uw eigen logo op alle sites. Op deze manier helpt u niet alleen uw klanten met een perfecte online presentatie maar tegelijkertijd maken uw klanten, doordat zij hun eigen woning promoten, tegelijkertijd ook promotie voor uw makelaardij!

U bent zelf toe aan een nieuwe website?

Laten we eerlijk wezen en met de deur in huis vallen. Veel makelaars doen er verstandig aan om meer tijd te besteden aan hun eigen online presentatie van hun makelaardij en hun aanbod. Online is tenslotte het startpunt voor 99% van de verkopers en kopers.

Mensen die een makelaar zoeken kijken hoe deze makelaar in de buurt zich uit op internet. Hoe ziet zijn website er uit? Hoe actief is deze makelaar op internet? Het is niet de vraag of hij iets met Twitter, Facebook en foursquare doet, maar hoe zet hij/zij social media in? Stuurt u alleen automatisch een tweet uit van een nieuwe woning of verlaging van de vraagprijs? Komt u niet authentiek over dan gaat de klant naar een andere makelaar die het online beter doet.

Wij denken dat u alles moet doen om de woningen van uw klanten online onder de aandacht te brengen. Niets doen is echt geen optie!

Hulp met Social Media

Automatisch uw aanbod tweeten gaat u dus niet meer helpen. U dient meer te doen, u dient te communiceren, te laten zien wat u doet en u dient de interactie met klanten en geinteresseerden aan te gaan. Wij begrijpen dat u daar geen tijd voor heeft. Geen tijd om zaken uit te zoeken hoe social media werkt, geen tijd om zelf uw social media profielen in te richten, laat staan deze te onderhouden.

Wij hebben jarenlange ervaring met internet, online communicatie en social media en weten hoe u gebruik van sociale netwerken kunt maken met weinig kosten en door weinig tijdsinspanning. Heeft u alleen behoefte aan uitleg of training over de inzet van social media of wilt u weten welke tools u in moet zetten om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn? Wij helpen u met uw eigen presentatie op Twitter, Facebook, Linkedin, YouTube, Pinterest, Instagram, foursquare en Google+. Inderdaad, een hele mond vol maar ook hier dient u aanwezig te zijn! Waarom? Omdat kopers en verkopers dagelijks op deze netwerken actief zijn.

Wij helpen u niet alleen met advies maar ook met het inrichten van uw sociale profielen. Zit u echt krap met de tijd dan kunnen wij ook het dagelijks social media beheer van u overnemen. U kunt zich richten op uw klanten en hen helpen met aankoop, verkoop, bemiddeling en onderhandelingen, de zaken waar u goed in bent en die u leuk vindt. Wij helpen u met de zaken waar wij goed in zijn!

Contact

Neem eens vrijblijvend contact met ons op, de kans is groot dat wij in deze stagnerende markt iets voor elkaar kunnen betekenen.

Let op: binnenkort lanceren wij onze makelaar partner directory waar u zonder kosten en verplichtingen in opgenomen kunt worden. Maak gebruik van een extra uithangbord!

Wij horen graag van u en komen graag geheel vrijblijvend een keer bij u langs.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Helaas! Het formulier werd niet gevonden.