Bouwondernemingen, ontwikkelaars en huistekoop.tv

Veel bouwondernemingen en vastgoed ontwikkelaars hebben een moeilijke tijd door de economische crisis. Ook de bouwsector wordt hard getroffen door de crisis, het gebrek aan consumentenvertrouwen en de stilstand op de woningmarkt.

Daardoor is het aantal particulieren wat een opdracht voor de bouw van een nieuwe woning geeft, sterk terug gelopen. Daar komt nog bij dat potentiele kopers in veel gevallen eerst hun eigen woning dienen te verkopen voordat zij opdracht geven tot het laten bouwen van een nieuwe woning. Zeker in deze tijd.

Met huistekoop.tv kunnen we deze potentiële kopers helpen om hun woning te verkopen. We creëren voor deze woningverkopers een extra woning marketingkanaal om hun woning onder de aandacht te brengen.

Wij denken dat de online presentatie van een woning dé basis is voor verkoop. En daar richten we ons dus op.

Wij doen dit door rond de bestaande woning een moderne, aantrekkelijke en professionele woning website te maken. De foto’s van de woning zijn de basis. Daarnaast hebben we uniek offline materiaal zoals gepersonaliseerde visitekaartjes en brochures van de woning die de woningverkoper zelf in kan zetten om mensen naar de woningwebsite te trekken. De online en offline mogelijkheden helpen uw klanten om meer of opnieuw aandacht voor hun woning te genereren. Hoe eerder zij hun bestaande woning verkocht hebben, hoe eerder zij met u in zee kunnen gaan.

Samenwerken = versterken

Als bouwonderneming is samenwerken met huistekoop.tv is op tal van manieren mogelijk. Zo kunt u uw potentiele klant aanbieden om voor hen een woning website op huistekoop.tv te laten maken. Uw klant heeft een extra aantrekkelijke presentatie op internet, krijgt door de promotionele activiteiten van huistekoop.tv extra aandacht voor de woning en hiermee worden de verkoopkansen vergroot.

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om uw woningtypen, modellen, uw brochures, schetsen, plattegronden en mogelijkheden op een zeer aantrekkelijke en professionele manier te presenteren. Dat kan op onze eigen website huistekoop.tv maar ook op een website die wij maken in uw eigen huisstijl met uw domeinnaam, uw eigen logo, uw kleuren en lettertypen.

Ziet u ook deze kansen?

Heeft u intersse in onze dienst en wilt u de details van onze dienst bekijken? Bekijk nu onze brochure voor particulieren of download onze brochure voor bouwondernemingen en vastgoed ontwikkelaars. In deze brochures zijn alle onderdelen van onze dienst verder uitgewerkt. U krijgt dan een goed beeld wat wij ook voor u kunnen betekenen. Indien u met ons wilt samenwerken nemen wij uw onderneming uiteraard ook op in ons partneroverzicht. Aan het meedoen met huistekoop.tv zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Wij horen graag van u!

Wij hebben interesse Aangesloten bedrijven Download onze brochure