20 november 2013 at 17:36

Verhuizen is zo’n ding waar de meeste mensen tegenop zien

Marieke Houkes
Style2Impress
Klavertje 5 diensten
06-15 225 100

We moeten en willen zoveel; werk, vrienden bezoeken, uit eten, sport, hobby’s, etc. De lijst is oneindig en daardoor hanteren we vaak een strakke planning! Komt er onverwacht iets tussen, dan is het vaak moeilijk dit tussen de bestaande activiteiten in te plannen: een verhuizing, ziekenhuisopname, scheiding of overlijden brengt ons leven uit balans.

We moeten de boel draaiende zien te houden en daarvoor hebben we vaak de hulp van anderen  nodig: particulieren, maar ook bedrijven worden ingeschakeld. Denk aan een hulp in de huishouding, een accountant. Belangrijk is wel dat we zelf de controle houden over ons eigen leven. Transparantie en duidelijkheid over wat men doet en wat men betaalt voor een bepaald product of dienst is van groot belang.

We willen verder het liefst op elk moment van de dag kunnen zien wat de status van iets is. Via computers, smartphones en tablets wordt dit steeds gemakkelijker. Steeds meer mensen zijn niet online of offline, maar ‘inline’. Niet alleen digitaal moet alles 24 uur per dag binnen handbereik zijn, ook in het dagelijkse leven: het ‘I Want It Now’ fenomeen.

Verhuizen is zo’n ding waar de meeste mensen tegenop zien. Het gemiddeld aantal keren dat een mens verhuist is zeven keer in zijn leven, exclusief de keren dat men voor een ander de verhuizing op poten zet, denk hierbij aan ouders of grootouders. Klavertje 5 diensten bundelt zijn krachten en komt met een full service dienst op het gebied van verhuizen.

Klavertje 5 diensten kan u ondersteunen in alle aspecten van het verhuizen en vindt het belangrijk om dit te doen op een manier die transparant en duidelijk is. Zo weet u te allen tijde wat wij doen en wat u zelf nog wil/moet doen. U kunt op ieder moment de status van uw dienst(en) bekijken. Overzichtelijker kunnen we het niet maken.

Klavertje 5 diensten staat voor de volgende vijf principes:
– betrouwbaar
– snel
– transparant
– duidelijkheid
– tegen betaalbare prijzen

De vijf klaverbladen staan voor de volgende vijf activiteiten:

– onderhouden van belangrijke contacten

– huis verhuis-/verkoopklaar maken/inpakken

– administratieve ondersteuning

– interieurstyling/inrichting

– emotionele ondersteuning

Kunt u bij één van deze activiteiten ondersteuning gebruiken? Laat het ons weten, wellicht hebben wij een antwoord op uw hulpvraag.