1 juli 2013 at 14:01

Verbindt Pinterest met je Facebook fanpage

Je Pinterest pins op je Facebook fan page

Iedereen kent het probleem. Sociale netwerken zijn erg leuk. Het zorgt voor nieuwe contacten en je kunt eenvoudig contacten met vrienden, volgers en klanten onderhouden.

Ook zakelijk bieden Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ en Pinterest volop mogelijkheden. Er zijn nagenoeg geen kosten, anders dan de tijd die je nodig hebt om de netwerken te onderhouden.

En over dit laatste aspect, tijd, gaat deze blog.

Pinterest

Met name Pinterest is voor het delen van visueel materiaal als foto’s, plaatjes en (info)graphics erg populair. Met Pinterst is het eenvoudig om een leuke site, een leuke foto, een fantastische woning of een inspirerend interieur met geweldige kleuren met je volgers te delen. Echter, vaak wil je deze foto’s ook op Facebook delen. Nu moet je voor de twee netwerken nog aparte acties uitvoeren. En dat kost tijd.

In de categorie tijdsbesparing willen we daarom onderstaande tip met jullie delen. De app ‘Pinvolve’ bestaat al langer maar wij kenden hem nog niet, wellicht jij ook niet.

Na installatie van de Pinvolve app op je Facebook pagina krijg je een aparte tab in je Facebook fanpage. Hier worden nu al je pins op een ‘Pinterest’ manier getoond. Je hoeft nu dus alleen nog maar te blijven pinnen en je Facebook pagina wordt automatisch bijgewerkt. Als je veel pint, kan je dit enorm veel tijd besparen! Of wellicht heb je nog nooit overwogen je pins ook op Facebook te delen en hebben we jou nu op een idee gebracht.

Verschillende versies

Zoals tegenwoordig in is komt deze app in verschillende versies met verschillende functionaliteiten. De meest eenvoudige versie is gratis. Je kunt dan testen en pins over laten nemen. Wil je meer dant moet je een gering bedrag per maand betalen. Dus ben je een enthousiast, vervent pinner en Facebooker en wil je meer controle en mogelijkheden dan zul je voor een betaalde versie moeten gaan.

Een voorbeeld bekijken? Check het huistekoop.tv Facebook fanpage: http://www.facebook.com/huistekooptv/app_188240811277030. Als je er toch bent….een like = leuk.

Meer weten?

Meer informatie en de app download staan op http://www.pinvolve.co/

Hoe werkt het? http://www.pinvolve.co/product

Prijzen: http://www.pinvolve.co/pricing

En nee, wij hebben geen aandelen in Pinvolve 🙂