13 juni 2013 at 12:00

Vaderdag actie huistekoop.tv

De huistekoop.tv Vaderdag actie is nog steeds geldig!

huistekoop.tv wil mensen graag kennis laten maken met onze unieke dienst en we pakken groots uit met Vaderdag. Wij geven zo maar een aantal woning websites weg! Zonder kosten, zonder courtage, geen rekening achteraf, zonder addertjes onder het gras en zonder verplichtingen!

Heeft jouw vader (en moeder) de woning te koop staan en wil je hen de kans geven om de woning sneller te verkopen? Wij maken voor de woning een professionele, moderne, unieke en aantrekkelijke woning website!

Bij de website hoort een kortel URL/naam, een ingericht Twitter account, een QR code, een verkoop video, een digitale brochure, Een Google Map, StreetView en de woning wordt op een aantal keren door ons op verschillende manieren onder de aandacht gebracht. Daarnaast wordt de woning getoond een jaar lang op onze eigen huistekoop.tv website getoond. Een voorbeeld website, onze modelwoning, kun je hier bekijken: http://huistekoop.tv/9999AB123.

Help je vader (en moeder) hun woning verkopen en laat deze kans op een zeer origineel vaderdag cadeau niet lopen. Neem dus nu actie!

– Vraag nu direct de gratis woning website aan door de code ‘vader2013’ in ons aanvraag formulier in te vullen. De korting van 100% wordt dan direct getoond. Het formulier staat hier: http://bit.ly/Vaderdag2013.

of

– Wil je jouw vader dit cadeau geven met vaderdag? Download dan nu de cadeaubon met actiecode, print deze uit en geef hem cadeau. Je vader (of moeder) kan dan zelf de gratis woning website aanvragen door het invullen van het formulier op http://bit.ly/Vaderdag2013.

We hebben slechts enkele voorwaarden bij deze actie.

  1. We stellen een beperkt aantal websites beschikbaar. Is het aantal weg te geven websites bereikt dan zal de actie stoppen en van de website verwijderd worden.
  2. De cadeabon kan tot uiterlijk 23 juni gedownload worden. Het aanvragen van een gratis website via het aanvraagformulier kan tot en met 1 juli. Na 1 juli zijn cadeaubonnen niet meer geldig en kan geen aanpsraak meer gemaakt worden op een gratis website.
  3. Het invullen van de cadeaubon geeft recht op een gratis woningwebsite zoals hierboven beschreven. Er worden geen visitekaartjes, flyers en raamposters mee geleverd. Deze zijn wel echter via de shop op huistekoop.tv/shop apart te bestellen.
  4. De woning website blijft 1 jaar actief op huistekoop.tv. Daarna kan de woning eigenaar beslissen de website te laten bestaan tegen de dan geldende lage tarieven.
  5. Ben je geen vader (moeder) maar wil je wel de verkoopkansen voor je woning vergroten? Maak dan ook gebruik van onze actie!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met vader@huistekoop.tv.

 Wij wensen jou alvast een fijne vaderdag!

Team huistekoop.tv