10 juli 2013 at 19:31

Makeover voor de verkoop

Een van de belangrijkste bezwaren die ik van mijn klanten te horen krijg, waarom ze geen verkoopstyling willen toepassen voor de verkoop van hun woning, is ‘de prijs’. Men vindt verkoopstyling te duur. (Klik hier voor nog meer redenen om geen verkoopstyling toe te passen).

Ik probeer dit bezwaar te weerleggen met argumenten dat de prijs van verkoopstyling (zie ook mijn ‘Vlotte Verkoop Pakketten) in geen verhouding is met een prijsverlaging van €10.000,- tot €50.000,-. Of het hebben van twee woningen. Waarbij elke maand dat je je woning niet verkoopt je €500,- tot €2000,- kwijt bent.

Zijn verkopers dan nog niet overtuigd dan stop ik op met praten en laat ik plaatjes zien. Voor- en nafoto’s, omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden. Elke ruimte die ik onder handen neem, krijgt een mini-metamorfose met als doel de ruimte optimaal tot z’n recht te laten komen voor de verkoop.

 

Deze blog verscheen eerder op LO-studio. Klik hier om verder te lezen en om meer foto’s te bekijken.

Deze blog is geschreven door Liesbeth Oldeman, partner van huistekoop.tv en verscheen eerder op LO studio. Ook een gastblog schrijven? Doe met ons mee en wordt partner.