Het huistekoop.tv All-in pakket

Via ons huistekoop.tv All-in pakket bieden wij u een unieke en zeer professionele dienst om zowel online als offline uw woningpresentatie en zichtbaarheid fors te verbeteren. Voor u minimale investering in tijd en geld, maar maximale exposure!

Wij werken volledig transparant zodat u niet voor verrassingen komt te staan, niet wat betreft kosten en niet wat betreft de diensten die wij leveren. Op deze pagina beschrijven wij daarom ons huistekoop.tv All-in pakket in detail. Lees verder, overtuig uzelf en begrijp de voordelen van ons pakket.

huistekoop.tv All-in pakket details

Bestel uw website Verleng plaatsingsperiode Bezoek onze shop

 

De basis: uw woning website

De basis van het All-in pakket is een professionele, moderne en aantrekkelijke woning website. Met een presentatie van uw woning via uw eigen site onderscheidt u zich op de markt. Klik hierboven op ‘Uw website’ voor alle details.

Visitekaartjes

Inbegrepen in het All-in pakket zijn 50 stuks 100% gepersonaliseerde visitekaartjes voor uw woning. Deze kaartjes kunt u uitdelen aan geïnteresseerden of op tal van andere manieren verspreiden. De kaartjes zijn dubbelzijdig bedrukt. Op de voorkant van uw kaartjes staat een grote foto van uw woning, de URL en de QR code. Tevens kan het kaartje via de Layar app op een mobiele telefoon gescand worden. Op de achterzijde van het kaartje staan drie kleine foto’s, het adres en de vraagprijs. U betaalt niets extra voor deze 50 professionele en opvallende visitekaartjes.

Flyers/brochures

Inbegrepen in het All-in pakket zijn 50 stuks 100% gerpsonaliseerde flyers in A5 formaat (half A4). De flyers bestaan uit 4 pagina’s. Op flyers staat een grote foto van uw woning, uw adresgegevens, de URL en de QR code. Tevens kan de flyer via de Layar app op een mobiele telefoon gescand worden. Op de achterkant van de flyer staan drie foto’s, het adres en de vraagprijs. U betaalt niets extra voor deze 50 professionele en opvallende flyers.

Raamposters

Inbegrepen in het All-in pakket zijn 2 raamposters. Door de kleurstelling vallen de huistekoop.tv posters zeer goed op, en daar gaat het om. U ontvangt 1 poster in A2 formaat (59,4 cm x 42,0 cm) en een poster in A3 formaat (42,0 cm x 29,7 cm). Op de posters staat in opvallend grote letters de tekst ‘te koop’. De poster bevestigt u eenvoudig achter het raam van uw huis. U betaalt niets extra voor twee raamposters.

Twitter account

U krijgt bij uw website een Twitter acccount. Wij richten voor u het Twitter account in de opvallende kleuren van huistekoop.tv en richting het profiel in met informatie van uw woning. Uiteraard voegen wij een korte pakkende tekst en de vraagprijs toe. Na oplevering bepaalt u zelf of en hoe u het Twitter account gaat gebruiken. Ook indien u niet van plan bent het Twitter account actief te gebruiken, raden wij u aan om zo nu en dan een tweet te versturen. Zeker indien de vraagprijs verandert of wanneer u met uw woning deelneemt aan een open dag. Wij sturen voor u de eerste tweets uit.

huistekoop.tv email adres

Wij maken voor u een huistekoop.tv email adres aan. Dit adres bestaat uit een combinatie van uw postcode en het huisnummer. Dit mail adres kunnen wij op uw website gebruiken. Uw eigen mail adres wordt dus NIET op internet geplaatst. Alle mail die bezoekers en geïnteresseerden naar dit mail adres sturen, worden automatisch naar uw eigen email adres of dat van uw makelaar doorgestuurd. Een voorbeeld van een mail adres is 6524SM1232@huistekoop.tv.

Verkoopbrochure

Alle gegevens over uw woning inclusief alle teksten en een aantal foto’s bundelen wij in een brochure in PDF formaat die geïnteresseerden op uw site kunnen downloaden en eventueel zelf kunnen printen.

Verkoopvideo

Onderzoek toont aan dat video er voor zorgt om aandacht te trekken of om aandacht van geïnteresseerden vast te houden. Daarnaast zijn zoekers sneller geneigd om contact op te nemen met de verkopend makelaar (bron: Funda). Wij maken daarom van de beschikbare foto’s van uw woning een aantrekkelijke video presentatie. Deze video presentatie wordt op woning website geplaatst en op YouTube. Uw team van huistekoop.tv kan deze video gebruiken om mee te adverteren op onze partner websites.

QR code en Layar

Uiteraard kunnen bezoekers gebruik maken van QR codes en Layar functionaliteit; uw kaartjes en flyers kunnen gescand worden met mobiele telefoons en tablets. Op dat moment wordt op de mobiel of tablet uw verkoop video afgespeeld.

Google Maps en Streetview

Een kaart mag niet ontbreken op een woning website. huistekoop.tv publiceert twee kaarten op uw website; de standaard Google Map met de locatie van uw woning (plattegrond) maar ook de Google Streetview kaart zodat bezoekers direct voor uw woning in uw straat staan.

HuizenGids

Uw woning wordt, tot het moment dat uw woning of pand verkocht is, permanent opgenomen in de Huizengids op huistekoop.tv. De Huizengids wordt begin 2013 geïntroduceerd.

Adverteren

Gedurende een aantal dagen adverteren wij met uw woning via advertenties op onze partnersites PolitiekenTwitter.nl, workT.nl, BestuurlijkNieuws.nl, ReclameGemist.tv, Twipper.nl, OranjeTwittert.nl en TwitterStreams.nl. Deze sites trekken maandelijks meer dan 50.000 unieke bezoekers en uw advertentie wordt op iedere website twee dagen getoond.

Promotie door huistekoop.tv

Wij promoten uw website zoveel mogelijk via de social media kanalen van huistekoop.tv zoals Facebook, Twitter, YouTube, Linkedin en Google+ accounts. Ook indien er grote wijzigingen zijn zetten wij onze eigen kanalen in om deze wijzigingen door te geven. Denk aan het verlagen van uw vraagprijs of deelname aan een open huizen dag.

Engelstalige website?

Heeft een woning in de duurdere prijsklasse te koop? Wellicht is dan een Engelstalige woning website met een eigen layout en URL/domeinnaam iets voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Custom layout?

Heeft een woning in de duurdere prijsklasse te koop en heeft u een design voor ogen anders dan huistekoop.tv? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een specifiek design.

Wij promoten uw website zoveel mogelijk via de social media kanalen van huistekoop.tv zoals Facebook, Twitter, YouTube,

Bestel uw website Verleng plaatsingsperiode Bezoek onze shop

 

Uw woning website als basis

De basis van het All-in pakket is uw eigen woning website. Wij maken, installeren en hosten voor u uw eigen professionele, moderne en vooral aantrekkelijke woning website.

Homepage

Op de startpagina van uw woning website, de homepage, presenteren wij uw woning zodanig dat ‘de bezoeker direct in uw huis staat’. De tien mooiste foto’s worden getoond in een groot formaat en rouleren automatisch. Onder de grote foto’s worden alle beschikbare foto’s getoond. De bezoeker kan doorklikken op deze foto’s en krijgt een grotere versie te zien met een beschrijving.

Door op deze manier uw woning te presenteren krijgt de bezoeker direct een goed beeld en wordt hij/zij uitgenodigd en verleidt om alle foto’s te bekijken. Goede professionele foto’s zijn daarom van het grootste belang. Foto’s verkopen uw huis!

Pagina’s

Op uw woning website site tonen wij, naast de homepage, in ieder geval de volgende pagina’s. Heeft u extra bijzonderheden over uw woning die u wilt delen, dan kunnen wij eventueel zonder extra kosten een extra pagina aanmaken.

 1. Pagina ‘Overzicht‘ met een kort overzicht van de belangrijkste kenmerken van uw woning.
 2. Pagina ‘Omschrijving‘ met een uitgebreide beschrijving van uw woning.
 3. Pagina ‘Kaart‘ met twee kaarten; een landkaart en een ‘streetview’ map van uw woning en straat.
 4. Pagina ‘Bijzonderheden‘ waar u extra informatie over uw woning kunt geven. Dit kan ook informatie over uw buurt zijn. Denk aan een beschrijving van het winkelcentrum in de buurt, iets over het verenigingsleven in uw dorp of u kunt iets over de geschiedenis van uw huis vermelden. Met name deze extra informatie over uw woning, wijk, dorp of stad is voor een potentiële koper zeer interessant. Maak er dus gebruik van.
 5. Pagina ‘Foto’s‘ hierop een aantrekkelijke slideshow met all foto’s van uw woning.
 6. Pagina ‘Video‘ bevat uw woning verkoop video. Wij maken van de foto’s van uw woning een aantrekkelijke videofilm inclusief muziek en de highlights.
 7. Pagina ‘Mobiel‘. Geïnteresseerden kunnen met hun mobiele telefoon zowel een QR code scannen maar ook met de Layer applicatie uw visitekaartje scannen. In beide gevallen wordt de verkoopvideo van uw woning getoond. Op de pagina ‘mobiel’ tonen we de mogelijkheden.
 8. Pagina ‘Contact‘. Uiteraard mag een contact pagina niet ontbreken en geïnteresseerden kunnen op deze pagina een kort formulier invullen waarover en op welke manier men contact wil. U als eigenaar, of de makelaar ontvangt een email en onderneemt actie.
Op verschillende pagina’s op uw woning website staat een zogenaamde ‘sidebar’ aan de rechterkant. Hierin staan een aantal mogelijkheden voor de bezoeker om meer informatie op te vragen of om eenvoduig contact met u of uw makelaar op te nemen. Denk aan het contact opnemen via email, het downloaden van de verkoopbrochure, de link naar makelaar, de link naar uw huistekoop.tv email adres en de presentatie van uw woning op Funda of Jaap (in het geval uw woning op deze sites staat).

URL

Uw website is bereikbaar onder twee namen, ook wel URL’s genoemd.

 1. De korte naam: http://huistekoop.tv/PostcodeHuisnummer. Deze korte naam wordt ook gebruikt op uw visitekaartjes en uw flyers. Een voorbeeld: http://huistekoop.tv/9999AB123. Deze naam is eenvoudig te onthouden en door tegeven.
 2. De lange naam:http://huistekoop.tv/Plaats/Postcode/Straatnaam en Huisnummer. Een voorbeeld http://huistekoop.tv/modeldorp/9999AB123/modelstraat-123.
 3. Wilt u een eigen URL inzetten zoals http://huisaanhetmeer.nl dan is dat ook mogelijk.
Bestel uw website Verleng plaatsingsperiode Bezoek onze shop

 

€14,95 per maand

De basis van het All-in pakket is uw eigen woning website en die maken en installeren wij voor u voor het éénmalige bedrag van €99. Voor het hosten en onderhouden van uw woning website kunt u een abonnement afsluiten voor maar €14,95 per maand.
Bij de eerste bestelling bepaald u zelf voor de duur van het abonnement. Uiteraard kunt u op ieder moment de plaatsingsperiode van de website verlengen.

Abonnement

Door het afsluiten van een maand abonnement bent u er zeker van niet te veel te betalen.

  éénmalig €99,00 voor het aanmaken van uw persoonlijke woning website plus:
 • Per maand slechts €14,95
 • 3 maanden gratis plaatsen vanaf de 9e maand (9-12 maanden €126,00)

 

Prijzen, BTW en looptijd

Al onze prijzen zijn eenmalig, all-in en inclusief BTW (prijzen voor de zakelijke markt zijn exclusief BTW). Uw website blijft gedurende de door u gekozen plaatsingsperiode online.
Op ieder moment kunt u besluiten om het abonnement en daarmee de plaatsingsperiode te verlengen. Let op: uw abonnement wordt NIET automatisch verlengd. Na het verstrijken van de plaatsingsperiode wordt de woning-website geparkeerd en is de site niet meer direct beschikbaar voor bezoekers. Met het formulier ‘Verleng plaatsingsperiode’ kunt u de site weer activeren.

 • Pas nadat uw website live is gegaan, ontvangt u van ons een factuur via email en post. Wij verwachten dat u de factuur binnen 14 dagen na oplevering betaalt. Op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben ontvangt u van ons uw visitekaartjes, flyers en raamposters. Op dat moment starten wij ook de 12 dagen advertentie campagne. U hoeft dus NIET online te betalen en u betaalt pas als u tevreden bent én uw website online staat!
 • Wilt u na het verlopen van de plaatsingsperiode niet verlengen dan parkeren wij uw website voor een periode van 6 maanden en verwijderen daarna de gehele website inclusief teksten, foto’s, video’s en eventuele audio bestanden uit onze systemen. Ook indien de woning of een pand verkocht is, wordt de website gestopt en wordt alle data van uw website en woning uit onze systemen gewist. Indien u uw wachtwoord van uw Twitter account aangepast heeft dient u zelf het account te verwijderen; wij hebben immers geen toegang tot uw account. Tevens worden eventuele extra domeinnamen vrijgegeven en wordt uw email adres van huistekoop.tv verwijderd.
Bestel uw website Verleng plaatsingsperiode Bezoek onze shop

 

Bestelfomulier

U bestelt uw All-in pakket en website via het bestel formulier op onze site. Heeft u een brochure gedownload of thuis per post ontvangen, dan kunt u het bestelformulier uit de brochure gebruiken. U retourneert het aanmeldingsformulier via naar: huistekoop.tv, AH Kooistrastraat 35, 2441 CN, Nieuwveen. U kunt het formulier ook invullen, scannen en via email versturen naar info@huistekoop.tv. Na ontvangst van uw opdracht ontvangt u van ons een bevestigingsmail waarin wij u de vervolgstappen uitleggen.

Let op: u betaalt pas op het moment dat uw website opgeleverd wordt. U betaalt via een factuur die wij per post en email naar u toe sturen. U hoeft dus dus NIET vooraf en NIET online te betalen.

Eerste versie van uw website

Zodra de eerste versie gereed is sturen wij u via email de link naar uw website zodat u op uw gemak kunt kijken en door uw site kunt klikken. U verzamelt wijzigingen, toevoegingen of extra foto’s en stuurt deze via email naar ons toe. Heeft u veel foto’s of video’s dan kunt u deze ook op USB stick, CD of DVD naar ons toesturen. Hebben wij bij het maken van uw website vragen dan nemen wij via email contact met u op.

Feedback

Nadat alle wijzigingen verwerkt zijn informeren wij u opnieuw via email en brengen uw website online. Op dat moment is de website voor iedereen op internet beschikbaar. Heeft u na de lancering nog wijzigingen dan kunt u deze 1x per kwartaal aan ons doorgeven. Let op: een wijziging in de vraagprijs kunt en dient u uiteraard altijd direct door te geven; het is van belang dat deze altijd actueel is. Ook een deelname aan een open huizen dag kunt u altijd aan ons doorgeven; dit is belangrijke informatie en wij verspreiden deze informatie via onze eigen social media kanalen. Uiteraard geeft u ook direct aan ons door als uw woning verkocht is, als u van makelaar verandert bent of indien uw woning niet meer op Jaap, Funda of andere huizensite staat. Aan het doorgeven van deze belangrijke wijzigingen zijn geen extra kosten verbonden.

Bestel uw website Verleng plaatsingsperiode Bezoek onze shop

 

Extra diensten en social media.

U kunt gebruik maken van extra diensten om uw huis nog meer onder de aandacht te brengen. Deze extra’s maken GEEN deel uit van het All-in pakket. Denk b.v. aan een eigen Facebook pagina, een Google+ pagina voor uw woning, een raambord voor bevestiging aan de buitenkant van uw woning, een professionele fotoreportage van uw woning of hulp bij uw verhuizing. Tevens kunt u gebruik maken van een extra domeinnaam, (extra) visitekaartje en flyers bestellen. Ook indien u geen All-in pakket van huistekoop.tv heeft, kunt u van deze extra diensten gebruik maken.

Kijk in onze shop voor meer informatie over deze extra diensten en download onze brochures.

Wilt u gebruik maken van ons huistekoop.tv All-in pakket? Bestel dan nu uw pakket, wij kunnen uw website binnen enkele dagen online hebben!

Bestel uw website Verleng plaatsingsperiode Bezoek onze shop