Het huistekoop.tv 4 stappen plan

Wij houden van transparantie, duidelijkheid én snelheid. Door onze jarenlange ervaring met internet, websites en social media kunnen wij volgens ons 4 stappen plan uw website in zeer korte tijd en tegen zeer lage kosten aanbieden en realiseren.

Het hele proces van start tot online gaan hoeft niet meer dan een paar dagen te kosten! Lees hieronder over onze werkwijze.

4stappenplan

Stap 1

U vult ons formulier op huistekoop.tv in en geeft hiermee aan dat u ons All-in pakket in wilt zetten.

Wij maken  websites voor alle typen woningen; rijtjeswoningen, vrijstaand, twee onder 1 kap, chalets, geschakeld, bungalows, appartementen, studio’s, studentenwoningen, villa’s maar ook vakantiewoningen en sites voor bedrijfspanden (al dan niet in uw eigen stijl en met uw eigen URL). Of u nu met of zonder makelaar verkoopt, of u nu wel of niet op Funda of Jaap staat; wij kunnen u helpen en zijn u graag van dienst. Kijk in onze FAQ als u wilt weten waarom uw woning op zowel huistekoop.tv en Funda moet staan!

Stap 2

Nadat u zich via het formulier in Stap 1 aangemeld heeft, ontvangt u een bevestigingsmail van ons met verdere instructies. Op het moment dat wij voldoende informatie hebben gaan wij aan de slag met de eerste versie van uw website.

Stap 3

Wij verwerken alle informatie die wij over uw woning hebben in de eerste versie van uw website. Deze eerste versie is doorgaans binnen 1 a 2 dagen gereed en wij sturen u via email de link toe. U kunt nu op uw gemak uw website bekijken. U noteert alle wijzigingen, eventuele aanvullingen en verzamelt eventueel meer foto’s of teksten. Al uw wijzigingen geeft u via email aan ons door. Uw feedback verwerken wij in de tweede versie van uw website. Deze tweede versie is doorgaans ook de definitieve versie. Indien u na de tweede versie nog wijzigingen heeft, geeft u deze opnieuw via email aan ons door.

Stap 4

Nadat de website klaar is, plaatsen wij uw website online. Op dat moment is uw website voor iedereen beschikbaar. U kunt nu zelf de promotie ter hand nemen. Op dat moment sturen wij u ook onze factuur toe. U hoeft overigens niet online te betalen. Nadat de factuur voldaan is versturen wij u uw gepersonaliseerde visitekaartjes, flyers en de raamposters toe. Dit is ook het moment dat wij onze promotionele acties zoals het adverteren op onze partner sites opstarten.

Bekijk nu de details van het huistekoop All-in pakket of bestel direct uw eigen All-in pakket.

huistekoop.tv All-in pakket Bestel uw website